Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Martin & Servera i nytt samarbete med iZettle

Martin & Servera Restauranghandel har inlett ett nytt spännande samarbete med iZettle inom ramen för abonnemangstjänsten Premiumportalen, som ger restauranger tillgång till förmånliga avtal på allt från kortinlösen och försäkring till personalsystem.

”Det är svårt för en enskild restaurang att få bra avtal om man förhandlar själv. Via Premiumportalen förhandlar vi för 2000 kunder vilket ger våra medlemmar tillgång till branschens bästa avtal och rejält sänkta kostnader”, säger Johan Granlund, chef Restaurangtjänster på Martin & Servera Restauranghandel.

Nytt samarbete med iZettle

Nu lanseras ett nytt samarbete med iZettle, som grundades i Stockholm 2010 och då lanserade världens första chipkortläsare. Idag erbjuder iZettle verktyg för småföretag för att ta betalt, sälja smartare och växa.

iZettle Pro, speciellt framtaget för restauranger, barer och caféer, är ett helt kassasystem via iPad. De kan ta betalt, öka sin försäljning, ge bättre service och fatta smartare beslut. För den restaurang som vill jobba ännu mer effektivt finns funktioner som bordshantering, lagerhantering, personalhantering, försäljningsöversikt och ett molnbaserat kassaregister som uppfyller Skatteverkets krav.

 

”Vi har länge letat efter en kassa- och betallösning som kan passa små och medelstora restauranger, barer och caféer. Flera kunder har hört av sig med önskemål om ett samarbete mellan Premiumportalen och iZettle, så vi vet att det här är en tjänst som är efterfrågad”, säger Johan.

Fulladdad med funktioner

Avtalet för iZettle Pro ger Premiumportalens abonnenter ett kassasystem som är användarvänligt, som inte kräver investering eller bindningstider, som ger låga transaktionsavgifter, som effektiviserar samarbetet mellan servis och kök/bar och som gör det möjligt att övervaka försäljningen i realtid.

 

”iZettle Pro är fulladdad med funktioner som hjälper restauranger, barer och caféer ge sina kunder bättre service och fatta smartare beslut. Vårt samarbete med Martin & Servera är ett perfekt sätt för oss att komma i kontakt med tusentals restauranger. Vi ser fram emot att hjälpa deras kunder att göra vardagen enklare,” säger Natalie Eklund, sälj- och partnerskapschef på iZettle.

Läs mer om iZettle

Premiumportalen

iZettle Pro för restaurang, bar och café

Skaffa iZettle Pro idag för 499 kr/månad och 1% i transaktionsavgift. Med iZettle Pro får du ett skräddarsytt kassasystem för restauranger, barer & caféer på din iPad. Ta betalt, öka din försäljning, ge bättre service och fatta smartare beslut.

Läs mer

Läs mer om Premiumportalen

Premiumportalen

Premiumportalen – Vi hjälper dig med lönsamma avtal

Premiumportalen ser till att du får en enklare och mer lönsam vardag. Vi hjälper dig att skaffa konkurrenskraftigt prissatta avtal, färdigförhandlade och klara. Allt från kortinlösenavtal till försäkring och bemanning.
Publicerad2018-11-05

Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader