Vi förenklar vardagen för dig i restaurangbranschen
Det gick tyvärr inte att logga in
Kontot är inte aktiverat för martinservera.se. Vänligen kontakta säljare.
Underhåll av sidan pågår. Försök logga in senare.
Denna webbsida innehåller information om alkoholhaltiga drycker. För att besöka webbplatsen behöver du ha fyllt 20 år.
När jag bekräftar att jag är 20 år eller äldre accepterar jag även att webbplatsen använder cookies och hanterar mina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen.
Läs mer
Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Pontus Lindgren från restaurang Omaka i Stockholm korades 25 mars till Årets Unga Kock 2021. Det skedde vid en prisceremoni på Stockholms Hotell- och Restaurangskola.
I finalen gällde det för Pontus Lindgren och den andra finalisten Jonas Svensson från Lux dag för dag, Stockholm att tillaga en trerättersmeny. I den hemliga råvarukorgen fanns en hel röding och flankstek som huvudingredienser. Efter en tuff duell stod det klart att Pontus Lindgren blev vinnare.
Tävlingen Årets Unga Kock är öppen för kockar under 27 år verksamma på restauranger anslutna tillChaînedesRôtisseurs.Som segrare går nu Pontus Lindgrenvidare till världsfinalen Paris. Den äger rumi septemberoch då deltarett tjugotal kockar. Foto:ChainePresse.
Juryns motivering
Har på kort tid skapad en genomtänkt meny med höga smaker och med respekt för råvarorna.
Pontus segermeny
Tartar på flankstek med inkoktkronärtsskocka, rostad mandel,pickladschalottenlök, vitlök och salvia, majonnäs och rivenwrångebäcksost
Smörbakad röding med jordärtskockskräm, bakad sparris,pickladjordärtskocka och brynt smör
Citronsockerkaka med chokladmousse, rabarberkompott ochcrumble
Läs mer om Årets Unga Kock
https://chaine.se/arets-unga-kock/
Publicerad2021-03-30
Läs mer
Vi rekommenderar
Nyhet
Anton Kardell är Årets Unga Kock 2020
Anton Kardell korades igår kväll till Årets Unga Kock 2020 vid en ceremoni på Stockholms Hotell- och Restaurangskola. Anton Kardell var en av sex finalister som tillagade en trerättersmeny från en hemlig råvarukorg med gös och anka som huvudingredienser.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.