Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Premiumportalen stärks med fem nya bolag

Coronaviruset har drabbat restaurangbranschen hårt och till följd av det ser många restauranger över sina avtal för att minska kostnaderna. Nu förstärker vi Premiumportalen, med tjänsteavtal från fem nya bolag.

Det är en tuff marknad där många restauranger, caféer och barer nu kämpar med ekonomin. Därför känns det extra roligt att vi kan bredda utbudet med fem nya företag som alla har bra erbjudanden anpassade till branschen. 

 

I Premiumportalen finns en bredd av erbjudanden om bland annat försäkringar, återvinning och el-avtal. Som medlem i Premiumportalen får du tillgång till alla avtal mot en fast månadskostnad och kan ansluta till de tjänster som passar din verksamhet.

 

Att vi förhandlar för en stor grupp restauranger gör priserna förmånliga jämfört med enskilt förhandlade avtal. 

 

De nya tjänsterna och erbjudandena är: 

  • Slipp som erbjuder effektiv redovisning, enkla verktyg, lättförståelig återrapportering, automatiserade flöden och vägledande rådgivning.   
  • Preem med rabatt på diesel.  
  • iZettle Go sänker priset på betalningstransaktioner via Visa och MasterCard  
  • Brick som är en modern och säker lösning för mobilladdning för restaurangens gäster.  
  • Bokad.se som erbjuder bordsbokning och aktivitetsbokningar i ett och samma system. Här finns också en separat avhämtningsmodul för take away. 
Publicerad2020-06-12
Premiumportalen

Se över och sänk dina kostnader med Premiumportalen

Med hjälp av Premiumportalen förhandlar vi fram de bästa avtalen för dig. Tack vare att vi förhandlar för många restauranger på en och samma gång får vi riktigt bra priser och erbjudanden. Är det läge för dig att se över dina kostnader? Jämför dina avtal med vad Premiumportalen kan erbjuda.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.