Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Martin & Servera-gruppens julgåva 2022 går till Rädda Barnen

Martin & Servera-gruppens julgåva 2022 går till Rädda Barnen
Martin & Servera-gruppen tackar kunder och leverantörer för året som gått och önskar god jul och gott nytt år genom att skänka årets julgåva till Rädda Barnen.
2022 har varit ett år med många händelser som påverkat flera länder och där särskilt barnen drabbats hårt.

Martin & Servera-gruppen vill bidra till att ge barn som drabbas av konflikt eller naturkatastrofer, mat, varma kläder och tryggare platser att växa upp på. Årets julgåva ges därför till Rädda Barnen, en organisation som jobbar för alla barns självklara rätt att överleva, utvecklas och växa upp i trygghet.

Läs mer på raddabarnen.se och bidra gärna du också.
 

God Jul och Gott Nytt år önskar Martin & Servera!

Publicerad2022-11-25

Senaste nyheterna

2024.03.14

Stora kliv mot en fossilfri fordonsflotta

Ett 40-tal elfordon i drift till 2026, bättre infrastruktur för laddning på våra terminaler och el- eller gasdrivna bilar som ersätter våra pensionerade dieselfordon. Det är några av satsningarna i det nya investeringsprogram för Martin & Servera Logistik som nyligen beslutats. Första fasen, 2024–2026, kommer att gälla distributionen från våra lager i Norrköping, Enköping och Mälardalen.
2024.03.06

Martin & Servera satsar på svenska tomater året runt

Martin & Servera tecknar avtal med Svenska Odlarlaget för att kunna erbjuda svenska tomater året runt till Sveriges restauranger.
2024.03.01

Martin & Servera och Beefarm i samarbete för att öka surret från bin i halländska rapsfält

En stor del av maten vi äter kommer från växter som måste pollineras, men antalet insekter minskar. Odlingar som raps, fruktträd och grönsaker behöver humlor och bin. Martin & Servera-gruppen samarbetar med Beefarm för att öka surret av bin i halländska rapsfält och på så sätt öka den biologiska mångfalden.
Se fler nyheter

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.