Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Vi lanserar Restaurangtjänster, en ny digital plattform för tjänster

Vi lanserar Restaurangtjänster, en ny digital plattform för tjänster
Vi gör det lättare för våra kunder att beställa och skräddarsy sitt tjänstepaket, helt utifrån de egna behoven. Nu lanseras en ny digital plattform vid namn Restaurangtjänster. Plattformen blir tillgänglig utan kostnad för alla kunder till Martin & Servera-gruppens bolag.
– Det här ger alla våra kunder tillgång till avtal och tjänster som kan hjälpa dem till ökad lönsamhet. Genom riktigt bra kortinlösenavtal, avtal på drivmedel, tvätt, hyra av betalterminaler, personalsystem med mera förenklar vi krögarens vardag, säger Johan Granlund, Chef Restaurangtjänster.

Tidigare har partneravtalen endast varit tillgängliga för kunder som valt att abonnera på hela tjänste- och avtalspaketet.

– Nu öppnar vi för alla kunder att – utan att behöva betala för ett abonnemang – välja och vraka bland förmånliga avtal och tjänster från ett stort antal samarbetspartners, säger Johan Granlund.

I den digitala plattformen kan kunderna också välja att prenumerera på Martin & Serveras egna digitala tjänster – Kalkyl och recept, Inventering, statistikverktyget Selma eller rekryteringsverktyget Cheffle.

Den digitala plattformen Restaurangtjänster är tillgänglig för kunder hos samtliga bolag som ingår i Martin & Servera-gruppen – Martin & Servera Restauranghandel, Sorundahallarna och Galatea.

Utforska den nya plattformen

Publicerad2022-04-04

Våra senaste nyheter

2024.03.14

Stora kliv mot en fossilfri fordonsflotta

Ett 40-tal elfordon i drift till 2026, bättre infrastruktur för laddning på våra terminaler och el- eller gasdrivna bilar som ersätter våra pensionerade dieselfordon. Det är några av satsningarna i det nya investeringsprogram för Martin & Servera Logistik som nyligen beslutats. Första fasen, 2024–2026, kommer att gälla distributionen från våra lager i Norrköping, Enköping och Mälardalen.
2024.03.06

Martin & Servera satsar på svenska tomater året runt

Martin & Servera tecknar avtal med Svenska Odlarlaget för att kunna erbjuda svenska tomater året runt till Sveriges restauranger.
2024.03.01

Martin & Servera och Beefarm i samarbete för att öka surret från bin i halländska rapsfält

En stor del av maten vi äter kommer från växter som måste pollineras, men antalet insekter minskar. Odlingar som raps, fruktträd och grönsaker behöver humlor och bin. Martin & Servera-gruppen samarbetar med Beefarm för att öka surret av bin i halländska rapsfält och på så sätt öka den biologiska mångfalden.
2024.01.29

Högkvalitativt svenskt fläskkött resultatet av nytt samarbete

Linderoc® är den nya svenska kvalitetsgrisen som tagits fram i samarbete mellan Martin & Servera-gruppen och grisproducenten Ekobolaget i Skara. Resultatet av samarbete är ett högkvalitativt, svenskt griskött, med mer smak och marmorering.
Läs alla nyheter

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.