Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Selma - statistikverktyget som ger dig koll på inköpen

Selma - statistikverktyget som ger dig koll på inköpen
Selma är det nya statistikverktyget som ger dig bättre koll på dina inköp och gör det lättare att välja råvaror och ingredienser på ett smart och effektivt sätt – något som kan göra skillnad för både plånbok och miljö. Nu kan du som är kund hos oss prova den nya tjänsten gratis i tre månader.
Det nya digitala verktyget frigör tid, samtidigt som behovet av uppföljning tillgodoses. Via Selma får du som kund en bättre möjlighet att bygga dina beslut på statistik och data och göra mer genomtänkta inköp. På så sätt kan du både spara pengar och minska matsvinnet.
-Valet av råvaror och ingredienser kan göra skillnad både på tallriken och för klimatet. Med inköpsstatistiken från Selma får kunden en tydlig överblick över vilka produkter som köps och i hur stora volymer. Kunden kan exempelvis se var ett byte till en produkt med hållbarhetsmärkning kan göra störst skillnad, säger Emilia Liljeström, chef för digitalisering och innovation på Martin & Servera Restauranghandel.

Du kan när som helst logga in i Selma och på egen hand få en helhetsbild av dina inköp och ta ut rapporter som passar just dina behov.
- Baserat på informationen som kunderna får via Selma kan de göra smartare inköp. De kan smidigt följa hur de står sig mot sina inköps- och hållbarhetsmål, exempelvis kopplat till andelen ekologiska och miljömärkta artiklar, säger Emilia Liljeström.

Läs mer om Selma
Tjänster

Välkommen till Selma – ditt enkla statistikverktyg

Selma statistik ger dig koll på inköpen. I det digitala verktyget får du en helhetsbild över dina inköp och tar enkelt ut rapporter som passar dina behov. Selma – statistikverktyg är snabbt och tillgängligt, på det sätt du vill.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.