Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Startfältet till kvaltävlingen i Årets kock 2020 är utsett

Idag har första uttagningen till Årets Kock 2020 genomförts på Aira i Stockholm. Av 68 ansökningar var det 24 bidrag som presenterades och går vidare till kvaltävlingen den 9-10 juni på Stockholms Hotell & Restaurangskola.

Följande kockar (utan inbördes ordning) gick vidare till kvaltävlingen:

  1. Marcus Bremdal - Konstnärsbaren, Stockholm
  2. Adam Nilsson - Konstnärsbaren, Stockholm
  3. Liselott Karlsson - Restaurang Hybrid, Stockholm
  4. Mattias Jönsson Caesar - På skissernas, Lomma
  5. Mikael Feuk - Gastro Gaspari, Flyinge
  6. Sonny Tapper - Aveqia, Stockholm
  7. Magnus Åkerström - Stadshuskällaren, Stockholm
  8. Ludwig Tjörnemo - Unilever AB
  9. Jessie Sommarström - Urban Deli, Stockholm
  10. Martin Karlsson - Grenna Hotell, Gränna
  11. Andreas Jerrhag - Smoke Barbecue & Bar, Karlskrona
  12. Henric Herbertsson - SK Mat & Människor, Göteborg
  13. Emelie Nielsen - Restaurang KRUBB, Töreboda
  14. Christian Siberg - Omaka, Stockholm
  15. Martin Anneflod - Spiseriet, Göteborg
  16. Joakim Kjaerkner - Brasserie du Sud, Ystad
  17. Lisa Lönner Pulkkinen - Husmor Lisa Fine Home Dining, Vaxholm
  18. Luqaz Ottosson - Restaurang ROT, Gotland
  19. Niklas Ekholm - Hackholmssund Konferens, Bro 
  20. Jesper Jakobsson - Restaurang Bhoga, Göteborg
  21. Ola Wallin - Kroken och Bloom, Göteborg
  22. Jesper Westermark - Allegrine, Stockholm
  23. Matilda Ewaldh - Skärets krog, Smögen
  24. Emil Petzén - Halmstad Golfklubb, Halmstad

Stort grattis önskar vi på Martin & Servera!

I juryn till kvaltävlingen i Årets Kock 2020 sitter några av Sveriges främsta kockar från flera stjärnkrogar. Jurygruppen består av: Daniel Höglander (Aloë), Florencia Abella (Ekstedt), Jacob Holmström (Gastrologik),Magnus Ek (Oaxen Krog & Slip), Saori Ichiara (Ichi), Sayan Isaksson (Isaan’), Adam Dahlberg (Adam/Albin), Tommy Myllymäki (Aira & Årets Kock 2007).
Publicerad2020-05-18

Läs mer om Årets Kock

Om oss

Stolt huvudpartner tilll Årets Kock

Att stödja restaurangbranschens utveckling är viktigt för Martin & Servera. Årets Kock har länge bidragit till den gastronomiska utvecklingen i Sverige, och skapar förutsättningar för Sveriges bästa kockar att sprida sin passion, inspirera och dela kunskap med hela branschen. Därför är vi med som huvudpartner till Årets Kock.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.