Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

SUEZ – hållbara återvinningstjänster

Premiumportalen

Premiumportalen – Vi hjälper dig med lönsamma avtal

Premiumportalen ser till att du får en enklare och mer lönsam vardag. Vi hjälper dig att skaffa konkurrenskraftigt prissatta avtal, färdigförhandlade och klara. Allt från kortinlösenavtal till försäkring och bemanning.
När du behöver hjälp med effektiv hantering av det som blir över i din verksamhet, din renovering eller din sortering, finns SUEZ för att ta hand om det åt dig. SUEZ är ett av landets ledande företag inom återvinning och avfallshantering. Vi välkomnar nu SUEZ som ny samarbetspartner och kan erbjuda dig som medlem i Premiumportalen 15 % rabatt på ordinarie priser.

SUEZ erbjuder hållbara återvinningstjänster för alla typer av företag och verksamheter. För företag erbjuder de tjänster inom hela området för avfallsåtervinning. De finns i 70 länder och har över 80 000 anställda.

En av deras styrkor är att de är både nationella och lokala. Detta gör att de kan dra nytta av idéer som gör att de kan ge kunderna ännu bättre service och erbjudanden i hela landet.

Miljöcirkeln®

Miljöcirkeln® är en arbetsprocess som innebär att SUEZ tar hand om hela avfallshanteringen för er verksamhet med egen personal. De tar fullt ansvar för avfallet samt all logistik som hör till. Detta leder bland annat till en arbetsmiljö som ger färre stopp i produktionen genom att dina anställda kan ägna sin tid åt kärnverksamheten istället för att hantera avfall. Tjänsten möjliggör bättre ordning och reda samt ökad produktivitet genom eliminering av dolda kostnader i form av framförallt tids- och materialspill.

 

Målet är att vi gemensamt ska uppnå ett långsiktigt samarbete kring en kostnadseffektiv miljö- och arbetsmiljöanpassad avfallshantering.

Erbjudande - Premiumportalen

Nu har vi tagit fram ett erbjudande till er genom Premiumportalen. Är ni medlemmar i Premiumportalen så erhåller ni 15 % rabatt på Suez ordinarie priser. De bjuder dessutom på leveransavgiften på utrustningen.

Här kan du läsa mer om erbjudandet.

Publicerad2018-05-08

Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader