Vi hanterar dina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen.
Vi använder även cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda sajten accepterar du detta
Läs mer
Till Culinary Olympics, som går av stapeln den 14-19 februari 2020 i Stuttgart, har medlemmarna i Svenska Kocklandslaget tagit fram ett individuellt tema som döpts till ”CLOSER”.
Video
Se filmen om tävlingstemat CLOSER
Temat innebär att Kocklandslaget vill komma närmare råvaran, producenten och slutligen CLOSER to perfection.
Svenska Kocklandslaget tävlar i klassen för landslag där 32 olika nationer tävlar i två grenar; varmköksupplagning och Chef’s Table.
Under Culinary Olympics tävlar även juniorlandslag, regionala lag, community catering-lag och individuell tävling.
Foto av Per-Erik Berglund / Znapshot AB
Svenska Kocklandslaget består av
Fredrik Andersson, Team Manager
Jimmi Eriksson, Team Captain
Anders Karlsson, kock
Daniel Haynes, kock
Henric Herbertsson, kock
Ludwig Tjörnemo, kock
Anders Isaksson, kock
Kasper Kleihs, konditor
Sebastian Pettersson, konditor
Anton Husa, konditor
Läs mer om Svenska Kocklandslaget
Om oss
Svenska Kocklandslaget
Martin & Servera är stolt samarbetspartner och en av huvudsponsorerna till Svenska Kocklandslaget under perioden 2017–2020.