Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

TakeOver Sverigeturné och Martin & Servera vinner pris som Årets rättighetsinnehavare på Gyllene Hjulet

Den 26 april var det dags för den 21:a upplagan av Gyllene Hjulet som uppmärksammar de starkaste insatserna inom sponsring och event. Galan ägde rum på Annexet i Stockholm. TakeOver Sverigeturné och Martin & Servera vann i kategorin Årets rättighetsinnehavare.

TakeOver Sverigeturné, turnén med gästspel av kvinnliga kockar på Sveriges bästa restauranger, har sedan starten sponsrats av oss på Martin & Servera. Projektet som lyfter fram kvinnor som lagar mat inom den högre gastronomin har gästat ett tjugotal restauranger, där över 50 olika kockar lagat sina egna rätter, nu närmare 140 stycken rätter serverat till närmare 3000 gäster. Priset togs emot på galan av Lisa Lönner och Agnes Fällman, PR-chef i TakeOver och kock på Tak.

Fakta om TakeOver

  • TakeOver blev Årets Banbrytare år 2017 på White Guide-galan samt vann ett hederspris på förra årets Gulddraken. 
  • TakeOver drivs av kockarna Linn Söderström och Lisa Lönner Pulkkinen. 
  • Kvinnliga kockar tar över köket på några av Sveriges bästa restauranger. 
  • Nätverket har idag över 250 medlemmar, alla yrkesverksamma kockar inom den högre gastronomin och är en plattform för kvinnor att synas med sin matlagning. 
  • Huvudsponsor till nätverket har sedan starten varit Martin och Servera.

 

”Vi är glada och stolta sponsorer till TakeOver och vi har under senaste året gjort flera uppskattade gästspel hos olika kunder till oss. Vi jobbar med att öka mångfalden bland chefer och medarbetare i vår egen verksamhet, så det känns helt naturligt att Martin & Servera också bidrar till branschens utveckling på det här sättet. Det är enormt viktigt att vi ökar mångfalden på alla nivåer i hela restaurangbranschen”, säger Kristina Ossmark, marknadsdirektör på Martin & Servera.

Agnes Fällman

Agnes arbetar som kock på TAK och har studerat på Sthlms Internationella restaurangskola. Hon har tidigare varit med på flera av TakeOvers gästspel med fantastiska rätter.

Linn Söderström

Trea i senaste Kockarnas kamp och medgrundare av TakeOver. Linn drev en av Sveriges första Supper Clubs och driver nu restaurangen Garba tillsammans med Marion Ringborg.

Lisa Lönner Pulkkinen

Medgrundare av TakeOver och projektledare, krögare/kökschef på Husmor Lisa Fine Home Dining samt kock på Aveqia. Lisa är också halvtid vd på White & White Event och har ett mångårigt förflutet i PR- och eventbranschen innan hon blev kock, bland annat på MTV och PS Communication.
Publicerad2018-04-30

Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader