Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
/Välkommen till en kostnadsfri föreläsning om sunda och hållbara arbetsplatser
Välkommen till en kostnadsfri digital föreläsning om sunda och hållbara arbetsplatser
I onlineföreläsningen "Så blir restaurangen en sund och hållbar arbetsplats" ger föreläsaren Roberto Picornell ägare och ledare på restauranger kunskap och tips om viktiga områden som rekrytering och introduktion av nya medarbetare, ledarskapet i vardagen, medarbetarskap och affärsmannaskap.
Vi på Martin & Servera vill hjälpa till att skapa sunda och hållbara verksamheter där medarbetare trivs, utvecklas och vill stanna kvar. Därför erbjuder vi en onlineföreläsning för ägare och ledare av restauranger på temat hur det går att skapa sunda arbetsplatser.
Föreläsningen sker vid två tillfällen: 9-12 och 13-16 torsdagen den 18 februari och är helt kostnadsfri, även för dig som inte är kund hos oss.
Att driva och leda på restaurang är fantastiskt roligt och kreativt men samtidigt utmanande. Tempot är högt och besluten snabba. Som chef och ledare har du ansvar att både driva en lönsam verksamhet och att skapa en arbetsplats som attraherar och utvecklar medarbetare. Som ledare är du en förebild - en roll att ta på stort allvar inte minst i en bransch som är under en positiv förändring till att bli mer jämställd och inkluderande.
I den här föreläsningen ger Roberto Picornell tips och verktyg som du kan jobba med i din vardag. Under föreläsningen får du kunskap om viktiga områden för arbetsgivaren, som rekrytering och introduktion av nya medarbetare, ledarskapet i vardagen, medarbetarskap och affärsmannaskap.
Roberto Picornell är IHM-lärare, marknadsekonom och konsult inom organisationsutveckling och ledarskap med inriktning på försäljning och service.
Systematiskt arbetsmiljöarbete, SAM - Skapa en bättre arbetsmiljö
Kursen ger dig kunskaper om hur du kan jobba med den fysiska arbetsmiljön och hur man förebygger och hanterar ohälsosam arbetsbelastning. Vi tar också upp kränkande särbehandling, hot, våldsrisker och hur du kan arbeta förebyggande.
En kurs i merförsäljning på restaurang, där du får träna på gästrelationer och hantering av självkänsla. Du lär dig om hur du kan bli bättre på att öka ordervärdet.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.