Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Välkommen till en kostnadsfri digital föreläsning om sunda och hållbara arbetsplatser

I onlineföreläsningen "Så blir restaurangen en sund och hållbar arbetsplats" ger föreläsaren Roberto Picornell ägare och ledare på restauranger kunskap och tips om viktiga områden som rekrytering och introduktion av nya medarbetare, ledarskapet i vardagen, medarbetarskap och affärsmannaskap.

Vi på Martin & Servera vill hjälpa till att skapa sunda och hållbara verksamheter där medarbetare trivs, utvecklas och vill stanna kvar. Därför erbjuder vi en onlineföreläsning för ägare och ledare av restauranger på temat hur det går att skapa sunda arbetsplatser.

Föreläsningen sker vid två tillfällen: 9-12 och 13-16 torsdagen den 18 februari och är helt kostnadsfri, även för dig som inte är kund hos oss.

Att driva och leda på restaurang är fantastiskt roligt och kreativt men samtidigt utmanande. Tempot är högt och besluten snabba. Som chef och ledare har du ansvar att både driva en lönsam verksamhet och att skapa en arbetsplats som attraherar och utvecklar medarbetare. Som ledare är du en förebild - en roll att ta på stort allvar inte minst i en bransch som är under en positiv förändring till att bli mer jämställd och inkluderande.

I den här föreläsningen ger Roberto Picornell tips och verktyg som du kan jobba med i din vardag. Under föreläsningen får du kunskap om viktiga områden för arbetsgivaren, som rekrytering och introduktion av nya medarbetare, ledarskapet i vardagen, medarbetarskap och affärsmannaskap.

Roberto Picornell är IHM-lärare, marknadsekonom och konsult inom organisationsutveckling och ledarskap med inriktning på försäljning och service. 

Läs mer och boka här
Publicerad2021-01-28
GastroMerit

Systematiskt arbetsmiljöarbete, SAM - Skapa en bättre arbetsmiljö

Kursen ger dig kunskaper om hur du kan jobba med den fysiska arbetsmiljön och hur man förebygger och hanterar ohälsosam arbetsbelastning. Vi tar också upp kränkande särbehandling, hot, våldsrisker och hur du kan arbeta förebyggande.
GastroMerit

Streamad utbildning - Skapa merförsäljning

En kurs i merförsäljning på restaurang, där du får träna på gästrelationer och hantering av självkänsla. Du lär dig om hur du kan bli bättre på att öka ordervärdet.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.