Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Årets Kock

Branschens utveckling är viktig för Martin & Servera. Årets Kock har länge bidragit till den gastronomiska utvecklingen och det stora intresset för mat bland svenska konsumenter. Därför är vi med och stöttar Årets Kock.

Samarbetet med Årets Kock innebär att Martin & Servera, tillsammans med övriga partners till tävlingen, arbetar för att utveckla den svenska gastronomin. Samarbetet har också som mål att inspirera kockar till matlagning med råvaror av högsta kvalitet.

"Tävlingen bidrar till att driva den gastronomiska utvecklingen."

Kristina Ossmark, marknadsdirektör på Martin & Servera

En viktig plattform för branschens utveckling

Tävlingen Årets Kock startade i början av 1980-talet och på den tiden fanns ett mycket begränsat antal stjärnrestauranger i Sverige. Idag är det svenska köket internationellt uppmärksammat och mycket omtyckt. Årets Kock driver debatten kring mat, något som Martin & Servera naturligtvis vill vara en del av och stödja.

Årets Kock 2021

Nyhet

Gustav Leonhardt vann Årets Kock 2021

Igår avgjordes finalen i Årets Kock 2021 på Annexet i Stockholm. Efter en hel dags spännande tävlingsmoment blev det slutligen Gustav Leonhardt som tog hem segern och titeln Årets Kock 2021 – svensk mästare i professionell matlagning.

Årets Kock Talks och Årets Kock Podden

Inspiration

Nu kan du ta del av samtliga Årets Kock Talks

Årets Kock Talks – en intervjuserie där vi samtalar, med nyckelpersoner i branschen, om branschen och för branschen. Andreas Stenberg, VD för Årets Kock intervjuar intressanta gäster och tar upp aktuella ämnen i Årets Kock Talks.
Inspiration

Årets Kock Podden med Stefan Ekengren & Tea Malmegård

Under sommaren har programledarna, Stefan Ekengren och Tea Malmegård tagit tempen på alla finalister, hur känns formen och hur går uppladdningen inför finalen? Vilken skämsmat gillar de och vad är deras längtmat? Under Årets Kock Veckan gästas podden även av Stefan Eriksson, Årets Kock 2005 och råvaruansvarig för Årets Kock samt kockprofilen Malin Söderström, styrelseledamot i Årets Kock och erfaren tävlingskock. Under 10 program får vi lära känna några av Sveriges bästa kockar.

Läs mer om våra branschsamarbeten

Om oss

Branschsamarbeten

Martin & Servera är en stor aktör och supporter till restaurang- och storköksbranschen. Att medverka i branschprojekt och stödja utvecklingen i restaurang- och storkökssektorn är naturligt för oss.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.