Din order- & leveranskalender
Välj datum för inventering/prisberäkning

Generation pep

Sedan april 2017 samarbetar vi med Kronprinsessparets stiftelse Generation Pep. Här berättar vi mer om vad vi gör tillsammans.

Kronprinsessparets stiftelse Generation Pep är en icke vinstdrivande organisation som arbetar för att skapa kännedom och engagemang kring barn och ungdomars hälsa.

Tillsammans med aktörer från hela samhället, arbetar de för att driva ett ambitiöst och långsiktigt folkhälsoarbete med barn och unga i fokus. Målbilden är att alla barn och ungdomar i Sverige ska ha möjlighet att leva ett aktivt och hälsosamt liv.

"Det känns naturligt att vi engagerar oss för att få barn att äta bättre. Vi har många skolor och förskolor bland våra kunder, och vi vill gärna hjälpa dem genom att öka intresset för bra mat från skolbarnens sida. Det är en fråga vi verkligen brinner för." berättar marknadsdirektör Kristina Ossmark.

Tillsammans med Generation Pep kommer vi på Martin & Servera skapa lättillgänglig kommunikation om mat och hälsa för barn och ungdomar i skolåldern. Livsmedelsverkets kostråd för barn och ungdomar kommer ligga till grund för kommunikationen kring mat och hälsa för skolbarn.

Här kan du läsa pressmeddelandet om vårt nya samarbete.

Inspiration

Tillsammans med Generation Pep inspirerar vi barn till bättre ”mellis”

Tillsammans med Mattias "Fredagskocken" Larsson och Svea, tredjepristagaren i Sveriges yngsta mästerkock 2017, har Martin & Servera skapat inspiration som ska få barn att laga och äta bättre mellanmål.
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader