Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Svenska Kocklandslagen

Svenska Kocklandslagen
Vi är stolt samarbetspartner och en av huvudsponsorerna till Svenska Kocklandslaget och Juniorkocklandslaget. Sponsorskapet innebär att vi har ett team från Grönsakshallen Sorunda, Kötthallen Sorunda, Galatea och Martin & Servera som jobbar med att leverera rätt råvaror till laget.
Efter att ha tävlat i VM 2022 hade Svenska Kocklandslagen drygt ett år på sig att ladda om och visa vad de går för i Culinary Olympics i Stuttgart.

Båda lagen tävlade i grenarna Varmköket och Chef’s Table. Under Varmköket serveras en trerättersmeny där juryn slumpmässigt väljer ut fem tallrikar av varje rätt att bedöma. Till Chef’s Table skulle båda lagen tillaga och servera en avsmakningsmeny för 12 personer. Lagen har bedömts enligt ett flertal kriterier, däribland mise en place, renlighet, matsvinn, teamwork, service, presentation och smak.
Efter fantastiska insatser från båda lagen stod det klart att Juniorkocklandslaget kammade hem första platsen i årets tävling!

Placeringar Juniorkocklandslagen:
1. Sverige
2. Norge
3. Danmark
 
Placeringar Kocklandslagen:
1. Finland
2. Schweiz
3. Island

Kocklandslaget

 

  • Ida Bauhn, Team Captain - frilans
  • Magnus Santesson - Kock på Stadshuskällaren
  • Tobias Lundgren - Kock på Nordic Light Hotell
  • Emil Persson - Kock på Operakällaren
  • David Forsman Törnqvist - Kock på Lilla Ego
  • Desirée Jaks - Kock på Spesso
  • Johanna Rampitsch - Konditor på Spesso
  • Malin Lönneberg - Konditor på Desserthantverk Resarö
  • Erik Möller - Kock och konditor på Clarion Post Hotell
  • Marie Skogström, Coach - Äger och driver Mat & Vin Slottsparken i Malmö
  • Jens Ericsson, General Manager - Svenska Kocklandslagen
Ida Bauhn, Team Captain för Kocklandslaget.


Juniorkocklandslaget

  • Melvin Glimstål, Lagkapten, Operakällarens Matsal
  • Harald Linder, Persona
  • Eric Hristov, Nour
  • Tia Strandberg, Ekstedt
  • Jakob Persson, Bar Nimes
  • Kristin Hamberg, Restaurang TAK
  • Wictor Winqvist, Operakällarens Matsal
  • Sebastian Pettersson, Coach, Restaurang TAK
Sebastian Pettersson, coach för Juniorlandslaget.


Följ Kocklandslagen: @juniorkocklandslaget och @kocklandslaget på Instagram och Facebook och Linkedin.

Läs mer här: Kocklandslagen


Bilder: Prat PR

Våra branschsamarbeten

Om oss

Branschsamarbeten

Martin & Servera är en stor aktör och supporter till restaurang- och storköksbranschen. Därför engagerar vi oss i projekt och samarbeten som bidrar till hållbar tillväxt, gastronomins utveckling, jämställdhet och fler unga i branschen. Att stödja utvecklingen i restaurang- och storkökssektorn är naturligt för oss.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.