Din order- & leveranskalender
Välj datum för inventering/prisberäkning

Vad vi gör

Om oss

Dotterbolag

Martin & Servera-koncernen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik och ett antal dotterbolag med olika inriktning. Gemensamt är att företagen som ingår i koncernen är specialiserade på restaurangbranschens behov.
Från och med 1 januari 2018 är tidigare Martin & Servera Restaurangdistribution uppdelade i två bolag Martin & Servera Restauranghandel samt Martin & Servera Logistik.
Inspiration

Möt en av oss: Sandy Shi, senior merchandiser och teamledare

Martin & Servera finns representerade i Kina genom ett samarbete med Axfoods inköpskontor i Shanghai. På så vis får vi ännu bättre koll på både produkter och leverantörer. Här ligger fokus på hållbara affärer inom utrustning och non food.
Martin & Servera finns mitt i restaurangbranschen – en bransch som växer, som utvecklas och där allt går snabbt. Det påverkar vårt sätt att vara. Vi måste möta våra kunder med samma utvecklingstakt och med snabb och bra service.

Våra kunder är restauranger och storkök som varje dag serverar tusentals gäster över hela Sverige. Vi hjälper dem med råvaror, drycker, utbildningar och andra tjänster. Vi samarbetar med en mängd leverantörer i Sverige och utomlands, som tillsammans med oss skapar ett brett sortiment av produkter till kök, hotell och restauranger.

Många olika roller

För att ha ett starkt och hållbart sortiment och garantera leveranssäkerhet året runt, oavsett väder, behöver vi vara många med olika kompetenser och ha ett gott och nära samarbete mellan oss.

Verksamheten på våra lagerorter

I Martin & Servera finns många olika roller. Störst är vår lagerverksamhet, där fyra stora lager i Umeå, Enköping, Norrköping och Halmstad förser kunder runtom i landet med varor. Här finns exempelvis lagerarbetare, produktionsledare, transportplanerare, chaufförer och varumottagare – och här ryms också en stor organisation som planerar och köper in varor till lagren.

Vår säljorganisation finns representerad i hela landet

Vår säljorganisation finns i hela landet, med lokala säljkontor i exempelvis Luleå, Gävle, Mora, Jönköping, Göteborg, Stockholm och Malmö. Här finns inne- och utesäljare, som varje dag har kontakt med våra kunder.

Samlade centrala funktioner

På huvudkontoret i Årsta/Stockholm finns de flesta av våra centrala funktioner samlade; förutom ledning också affärsutveckling, ekonomi & finans, försäljningsledning, HR, hållbar utveckling & kvalitet, IT, logistikledning, marknad och sortiment & inköp. I Årsta finns också vår utbildningsverksamhet GastroMerit.

Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader