Din order- & leveranskalender
Välj datum för inventering/prisberäkning

Event

Årets Unga kock 2019

Final i Sverige

När:
25 februari 2019
Var:
Stockholms Hotell & Restaurangskola

Världsfinal

När:
September 2019
Var:
Calgary, Kanada
Om oss

Årets Unga Kock

Årets Unga Kock är en etablerad tävling med över 40 års historia. Bakom tävlingen står Chaîne des Rôtisseurs, en gastronomisk förening för både professionella krögare och amatörer. Vi på Martin & Servera sponsrar tävlingen och finns på plats under finalen.
Det har blivit dags för tävlingen Årets Unga Kock 2019 där kockar upp till 27 år tävlar om en plats i världsfinalen som håller till i Calgary i september i år. Den svenska tävlingen äger rum i Stockholm den 25 februari.

Tävlingsdeltagarna ska från en hemlig korg med identiska råvaror tillaga en meny för 4 personer: förrätt, varmrätt och dessert som sedan anonymt bedöms av en professionell smakjury. Det kommer även finnas en teknikjury som kommer att bedöma de tävlandes köksarbete.

Årets finalister

  • Eskil Bondsäter, Allegrine, Stockholm
  • Ebba Hallström, Swedish Taste, Göteborg
  • Fabian Olli Johanson, Rot, Gotland
  • Anton Levin, Stadshuskällaren, Stockholm
  • Hanna Lukowiesky, Lilla Bjers, Gotland
  • Jimmi Nilsson, Grand Hotel, Saltsjöbaden

Tävlingen följer reglerna för den internationella tävlingsfinalen i Calgary dit vinnaren i Sverige kvalificerar sig. I prispotten ligger utnämningen som en av världens främsta unga kockar samt en månadslång utbildning på Le Cordon Bleu i Paris.

Förra årets vinnare blev Henric Herbertsson som nu är lagmedlem i Svenska Kocklandslaget.

Här hittar du mer information om Årets Unga Kock.
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader