Din order- & leveranskalender
Välj datum för inventering/prisberäkning

Event

Fastfood & Café 2019

När:
30/1 kl 10-18 och
31/1 kl 10-17 2019
Var:
Kistamässan
Arne Beurlings Torg 5, 
164 40 Kista, Stockholm

Martin & Serveras monter: E:06

Anmäl dig här!
Den 30–31 januari är det dags för Fastfood & Café på Kistamässan i Stockholm. Vi har laddat med massor av inspiration för dig inom restaurang, café och snabbmat. Det kommer att bli två spännande dagar med massor av inspiration och nyheter. Vi kommer att bjuda på smakprover på allt från hamburgare och vegetariskt till nygräddade kakor. Till detta serverar vi drycker och visar passande utrustning.
Johan Backeus - Årets kock 2017 gästspelarUnder båda dagarna kommer vi att gästspelas av Johan Backeus, Årets kock 2017. Johan kommer att bjuda på spännande och inspirerande vegetariska rätter. Kanske passar rätterna just din verksamhet? 

Nyttigt och samtidigt minska svinn 
Företaget Rescued kommer att vara på plats. De bjuder på härliga juicer som är tillverkade av frukt och grönt som annars skulle gå till spillo. Vid buteljering hettas juicerna upp (utan tillsatser), vilket ger juicen en lång hållbarhet. Ett bra sätt att motverka onödigt svinn. 

På plats finns också vår samarbetspartner Karma, som hjälper restauranger att rädda mat genom sin app där du som driver restaurang eller café kan minska ditt matsvinn till nära noll – varje dag.

I montern

Vi kommer att ha flera stationer i vår monter. I en station visar vi hamburgare av olika slag, allt från färdiga och egengjorda burgare till pulled pork och mycket mer.

I en annan station visar vi frukt och grönt samt olika vegetariska produkter.

Under vårt eget märke kommer vi att presentera det allra senaste och bjuda på vårt Martin Olsson-kaffe tillsammans med nygräddade kakor av olika slag. Allt serveras i miljövänliga engångsartiklar, en trend som bara växer.

Utbildningar och tjänster

Vi kan utbildningar! Under mässdagarna kommer du att kunna träffa representanter från vår utbildningsverksamhet GastroMerit som kan berätta om hela sitt spännande kursutbud.

Martin & Servera Restaurangbutiker

Representanter från våra restaurangbutiker i Bromma och Årsta kommer att finnas på plats under båda dagarna och svarar på dina frågor.

På Fastfood & Café väntas drygt 7000 besökare, de flesta verksamma inom restauranger, caféer, bagerier, fastfood, lunch och catering.  Är du en av dem?

Besök oss i monter E:06

Klicka på bilden nedan för att hämta din gratisbiljett


Läs mer om Fastfood & Café på denna sida.
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader