Din order- & leveranskalender
Välj datum för inventering/prisberäkning

Inspiration

Vi ställer ut på Fastfood & Café Malmö 2018

  • Ekologiskt
  • Dryck
  • Vegetariskt
Välkommen att besöka oss på Fastfood & Café i Malmö 31 januari - 1 februari 2018. I vår monter kommer du garanterat att känna av att vi satsar stort på färskvaror, vegetariskt samt frukt & grönt. På den här sidan hittar du information om vad vi visar under mässans två dagar. Hoppas att vi ses!

I Martin & Serveras monter kommer du att möta våra färskvaruspecialister som du kan fråga allt du kan tänkas undra över när det gäller vårt sortiment och erbjudanden. I montern kan du även träffa representanter från Martin & Serveras restaurangtjänster; MOR Online, Premiumportalen och GastroMerit.

Vi kommer laga mat och bjuda dig som besökare på olika smakprover, bland annat olika vegetariska och vego-recept. Kom förbi, inspireras och smaka på trenderna!

Ladda ner din entrébiljett till mässan här, kostnadsfritt

Handla produkterna som visas i montern

Här har vi samlat produkterna som kommer att visas under mässan - bland annat produkter från Närke Kött och vårt egna märke Formo.

Aktiviteter i Martin & Serveras monter

Frukt & grönt och Krääm

Vi kommer att presentera nyheter i sortimentet och tillaga enkla rätter med vegansk inriktning. Vi bjuder på smakprover och berättar om varorna.

Färdigskuren sallad

Vilka är fördelarna med att välja färdigskuren sallad? I montern kan du upptäcka vårt utbud av färdigskuren sallad från både Fresch Choice och vårt EMV Martin & Servera.

Läs gärna mer om färdigskuren sallad i vårt sortiment.

Äpplen

Hos oss kan du smaka och prata om svenska äpplen.

Svenska äpplen året runt! Det är i vilket fall som helst svenska odlares mål inför 2018. Vi har lagringstekniken som gör tillgänglighet året runt möjlig. Svenska äpplen är en frukt som har ett starkt återtåg i svenska kök.

Läs mer om äpplen här.

Krääm - En vegetabilisk kräm full av möjligheter, från Nordisk Råvara

Krääm [maker], en kräm gjord på svensk KRAV-odlad lupin. Krämen är helt växtbaserad, och innehåller förutom lupinbönor svensk rapsolja och vatten. Krääm [maker] har en mängd olika användningsområden, däribland sås, dressing, spread, glass, topping och smoothie.

Lupinbönan, som är en sötlupin, är en av de mest intressanta livsmedel som finns just nu. Den har lika höga proteinvärden som sojabönan (36%), och innehåller dessutom alla essentiella aminosyror vilket gör den till ett utmärkt alternativ för den som väljer bort animaliskt protein ur kosten.

Vi kommer på använda Krääm i matlagningen och inspirera med nya smaker och tillagningssätt.

Läs mer om Krääm här.


Rotfrukter och Kål

Som sedvanligt kommer rotfrukter och kålsorter in i vår matlagning under vinterhalvåret.

Vi visar ett potpurri av färgglada betor och morötter, smakar på, och visar olika skärtekniker, för att ta dessa lite hårdare grönsaker till nya höjder.

Färskvaror

Vi bjuder på smakprover från vårt färskvarusortiment såsom chark och kött.

Vi kommer även att bjuda på massor av smakprover och ge dig inspiration från leverantörer såsom KRAV-märkt kött från Närke och skinka från Nyhléns Hugosons.

Närke kött

Närke Kött, som grundades 2011, är ett styckeri som levererar lokalt kött av hög kvalitet. De bedriver en KRAV-certifierad verksamhet. Minskade transporter, omsorg om djuren, närmare till kunden och mindre miljöpåverkan är viktiga målsättningar för dem. 80 procent av alla djur kommer dessutom från en radie på max 15 mil från Närke slakteri.


Nyhléns Hugosons

Nyhléns Hugoson Chark erbjuder chark- och köttprodukter från nöt och gris, lokalproducerade med Norrländsk matglädje som ledord. Råvarorna kommer från bondgårdar i Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Jämtland. Färskvarorna är garanterat kvalitetssäkrade i alla led, från råvara till leverans.

I vår monter kommer vi att bjuda på chark från Nyhléns Hugosons.

Läs mer om Nyhléns Hugosons här.

Dryck

Martin Olsson Kaffe

Martin & Serveras eget kaffe heter Martin Olsson Kaffe. Kaffet görs på utvalda bönor, som plockas varsamt, blandas med omsorg och rostas försiktigt – allt för att varje kaffesort ska få den perfekta smaken och kvaliteten. Vårt kaffe är speciellt anpassat för restauranger, barer, caféer, personalmatsalar och konferensanläggningar. Prova kaffet i vår monter!
Här kan du läsa mer om Martin Olsson Kaffe.

Lemonaid och ChariTea

Lemonaid och ChariTea är ekologiska och Fairtrade-märkta drycker som både är hälsosamma och bidrar till en bättre värld. Bakom dryckerna står tre unga tyska entreprenörer, som valt att avsätta fem cent per flaska till välgörenhetsprojekt som de själva driver. I vår monter berättar vi mer.

Här hittar du mer information och inspiration om Lemonaid och ChariTea.


Utrustning och non food

Formo

Vi visar våra nya kaffebägare under varumärket Formo. Muggarna tillverkas i Norden av PEFC-certifierad råvara från våra Nordiska skogar. Alla pappmuggar finns i storlekarna 25 cl, 30 cl eller 50 cl, där de designtryckta har olika motiv beroende på storlek. Detta för att skapa ett varierat och levande sortiment som även gör det lättöverskådligt att urskilja dem.

Tre värdefulla mässerbjudande från Martin & Servera Restaurangtjänster

  • Du som bokar en utbildning hos Martin & Serveras utbildningsverksamhet GastroMerit på plats under mässan får hela 15 % rabatt! Erbjudandet gäller alla utbildningar förutom utbildningsresorna.
  • För dig som blir medlem i Premiumportalen på plats under mässan bjuder vi på registreringsavgiften, värde 490 kr.
  • Du som ännu inte använder vår tjänst MOR Online för kalkylering och inventering, kan under mässan boka in dig på gratis utbildning och en månads gratis abonnemang. Totalt värde: 2175 kr.

Besök oss i montern för att få att ta del av erbjudandena.

Onlineutbildningar för dig i restaurangbranschen

Hos GastroMerit kan du utbilda dig online via webbutbildningar inom hygien, serveringstillstånd och ansvarsfull alkoholhantering. Bokad webbutbildning genomför du när det passar dig och din verksamhet bäst.

Läs mer om våra onlineutbildningar här.

Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader