Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Event

Fastfood & Café och Restaurangexpo

När:
11/9 kl 10-18 och
12/9 kl 10-17 2019
Var:
Åbymässan, Åbyvägen 2, 431 62 Mölndal/Göteborg

Monternummer: F:17

Hitta hit

Läs mer:

Om oss

TakeOver

Är det verkligen sant att det inte finns kvinnliga kockar inom den högre gastronomin? Ett gäng kvinnor i branschen tröttnade på diskussionen och bildade TakeOver, ett nätverk bestående av femtio yrkesverksamma kvinnliga kockar
Inspiration

Vildsvin ett prisvärt alternativ som smakar och gör gott

Färs, grytbitar och stek – vildsvinskött finns som olika detaljer och är perfekt för den som vill erbjuda ett prisvärt, närproducerat och klimatsmart kött på menyn. Nu vill vi tillsammans med Tvärskogs Vilt ta ansvar för att proteinet ska serveras på tallriken i stället för att bli svinn.
Tjänster

Vi förenklar vardagen för dig i restaurangbranschen

Här hittar du information om Martin & Serveras erbjudande inom utbildningar och tjänster.
Regionalt

Viking Fågel

Viking Fågel erbjuder majskyckling, kalkon, gäss, ankor, och ungtuppar, uppföda med största omsorg.
Se hela branschens senaste trender under ett och samma tak och hitta det du behöver för din verksamhet. På plats i vår monter träffar du våra kunniga säljare som presenterar höstens nyheter och inspirerar dig med massor av smakprover av fantastiska råvaror. Två kockar från TakeOver kommer dessutom att gästspela båda dagarna. Missa inte våra förmånliga mässpriser.

Hämta din biljett här

I montern

Monternummer: F:17

Kom till vår monter F:17 och låt oss bjuda dig på nya smakkombinationer och fantastiska produkter från vårt sortiment av färskvaror, frukt, grönsaker och dryck. Ett urval av artiklarna hittar du på denna sida.

Vi kommer att bjuda på recept av bland annat kyckling från Viking Fågel, gulasch på vildsvin från Tvärskogs Vilt samt olika spännande nyheter ur vårt sortiment.

TakeOver gästspelar i vår monter

Lisa Lönner och Agnes Fällman, två kockar från nätverket TakeOver, kommer att inspirera med sin matlagning i vår monter kl 11-13 under mässans båda dagar.

Läs mer om TakeOver här.

Grönsakshallen Sorunda

Vårt systerföretag Grönsakshallen Sorunda kommer vara på plats i vår monter och bjuda på sina egentillverkade juicer samt gårdsostar med marmelad och oljor från Högtorp gård.
Läs mer om Grönsakshallen Sorunda här. 

Galatea

Vårt systerföretag Galatea finns på plats och bjuder på kunskap, inspiration samt provsmakning av ett urval av sitt vin- och ölsortiment. Du har även möjlighet att ställa frågor till demVälkommen in och provsmaka!

Förenkla och variera salladsbordet

Tid är pengar! Låt oss presentera våra färdigskurna sallader som sparar tid för dig i köket. Kombinera produkterna eller servera var för sig. Dressa med vinägrett, ugnsrosta eller servera "naturell". Endast tiden och kreativiteten sätter gränserna!

Alla våra tjänster som förenklar för dig

Träffa våra experter inom de tjänster som kan förenkla vardagen för dig i restaurangbranschen. Besök oss i montern för att att ta del av våra förmånliga erbjudanden.

GastroMerit

Du som bokar en utbildning hos GastroMerit på plats under mässan får hela 15 % rabatt*! 
Med spännande och lärorika kurser inom matlagning, dryckeskunskap, chefskap, ekonomi, service, miljö och hygien ger GastroMerit dig en fantastisk möjlighet att utveckla dig och din personal.

*Erbjudandet gäller ej inspirationsresor samt webbutbildningen - Ekologiska livsmedel för offentlig sektor.

Läs mer om GastroMerit här.

Kalkylering & Inventering

Marknadens bästa restaurangekonomitjänst - Anmäl dig till en 60 dagars provperiod, helt gratis!

Kalkylering & Inventering gör det möjligt för dig att öka din lönsamhet, få full kontroll på din prissättning, ta kontroll över dina råvarukostnader och effektivisera din inventering!

Läs mer om Kalkylering & Inventering här.

Premiumportalen

För dig som blir medlem i Premiumportalen på plats under mässan bjuder vi på registreringsavgiften, värde 490 kr.
Med rätt avtal finns det massor av tid och pengar att spara. Genom Premiumportalen ser vi till att du alltid har konkurrenskraftigt prissatta avtal, färdigförhandlade och klara. Allt från korttjänster till elavtal och rekrytering.

Läs mer om Premiumportalen här.


Varmt välkommen till vår monter!

Läs mer om Fastfood & Café på deras hemsida.
Sortiment

I montern: Fastfood & Café och Restaurangexpo

I vår monter under Fastfood & Café och Restaurangexpo presenterar vi färdigskurna sallader och grönsaker, kött av premiumkvalitet från Martin & Servera Premium, ostar från Martin & Servera samt hållbara non food-artiklar med mera. Kom förbi vår monter och smaka, inspireras och prata. Ett urval av artiklarna hittar du här.
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader