Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Event

Final Årets Kock

När:
12-13/9 2019
Var:
Annexet, Stockholm

Hämta din biljett här
Inspiration

Årets Kock 2019 – råvaror, inspiration och utrustning

Vi är stolta samarbetspartners och leverantörer till Årets Kock och visar på denna sida upp några av de råvaror och den utrustning vi levererat till tävlingen.
Om oss

Årets Kock

Branschens utveckling är viktig för Martin & Servera. Årets Kock har länge bidragit till den gastronomiska utvecklingen och det stora intresset för mat bland svenska konsumenter. Därför är vi med och stöttar Årets Kock.
Inspiration

Årets Kock 2018 David Lundqvist

David Lundqvist blev Årets Kock 2018. Här berättar han om finalen, varför han väljer att arbeta med svenska råvaror och ger sina tips på hur man lagar mat till många.
12-13 september avgörs det, vem tar över efter David Lundqvist som Årets Kock 2019? Finalen går av stapeln på Annexet i Stockholm och är öppen för besökare båda dagarna.

Fakta

Plats: Annexet, Globen i Stockholm

Torsdag 12/9 endast öppet för restaurangbranschen. 18 års åldersgräns
11:00 – 17:10 tävling
17:10- ca 19:00 Branschmingel


Fredag 13/9, öppet även för alla

9:30 – 15:45
Vid 15:30 utses vinnaren av Årets Kock 2019


Biljetter är gratis fram till 9/9 via följande länk:
https://www.axs.com/se/events/374291/finalen-av-arets-kock-2019-tickets/promopage/18685
Uppge kod: martin

Upp till 6 biljetter per köp.

Efter 9/9 går det inte att få tag i branschbiljetter till dag 1 eller gratisbiljetter till dag 2.

Välkommen att träffa oss under finalen!

Daniel Haynes och Matilda Ewaldh från Svenska Kocklandslaget kommer att finnas på plats i montern under hela torsdagen och fredag förmiddag. De kommer att servera härliga smakisar på växtbaserade baser som kompletteras med svensk anka och svenskt nötkött. Svensk premiumanka från Viking Fågel var Svenska Kocklandslagets självklara val som huvudråvara till varmrätten under Culinary World Cup 2018. Det var ett nära samarbete mellan laget, Viking Fågel, Martin & Servera och Fällmans Kött ledde fram till en råvara som ligger i tiden. Vill du veta mer om ankan? Välkommen till montern och prata om ”världens bästa anka”.


Bakom Högtorp gård finns kemiingenjören Lena Engelmark Embertsén. Hennes produkter är vida använda av kockar i hela Sverige. Gran/en/tallskottsolja, inlagda granskott och maskrosknoppar, picklade plommon. Listan av innovativa produkter från skogen kan göras lång och smakerna kan råvaror och rätter att lyfta till en helt ny nivå. 


Från Stockholm Culinary Team kommer det att bjudas desserter som får det att vattnas ordentligt i munnen. Constance Loepere, är konditor i laget och jobbar även til vardags på restaurang K-märkt. 


Att tävla är kul, kom till oss och testa dina råvarukunskaper.
Även om du inte kom med i årets finalfält av Årets Kock kanske du vill stoltsera med dina färdigheter kring frukt och grönt. 


Branschmingel från klockan 17:10 på torsdagen.

När tävlingarna är avslutade för dagen bjuds det på “after tävling” med dj, dryck och snacks.

Finalisterna som tävlar är

1. Jonas Lagerström, Etoile
2. Lars Niklasson, Lilla Ego
3. Ola Wallin, SK Mat & Människor
4. Christian Siberg, Swedish Taste Stockholm
5. Daniel Mullern, Unilever Food Solutions
6. Martin Moses, SK Mat & Människor
7. Louise Johansson, Taste by Louise
8. Alexander Sjögren, Restaurang Mutantur 

Mer information om tävlingen hittar du på www.aretskock.se/final

Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader