Din order- & leveranskalender
Välj datum för inventering/prisberäkning

Event

Inbjudan till framtidens matupplevelser och restaurangkoncept!

När:
Måndag 25 mars 2019
Kl 09:00 - 15:30
Var:
Kulturens Hus i Luleå
Hur kommer framtidens restaurangkoncept och matupplevelser att se ut? För många är det en dröm att få driva en restaurang på ett framgångsrikt sätt i en bransch där konkurrensen är stenhård och marginalerna knappa.

Hur kan hållbarhet, lokala råvaror, kommunikation, design, attityd mm utvecklas och hur kan ni skapa ett framgångsrikt och lönsamt restaurangkoncept?

Vi vänder oss till dig, som restaurangägare/-personal, leverantörer som vill inspireras och utmanas av många intressanta föreläsare.

 

Tid: Måndag 25 mars, kl. 09.00-15.30

Plats: Kulturens Hus i Luleå

Pris: 450 kr/person exkl. moms. Ingår förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika.

Ramprogram

09.00 Kaffe och smörgås

09.30 Inledning, Håkan Stenmark, LRF och Lena Callne, moderator

09.40 Så ger hållbarhet våra gäster mer! Kaj Török, Informations- och hållbarhetschef, MAX Burgers

10.30 Från Blåsmark till Noma i Köpenhamn och Oaxen i Stockholm! Efter många år på några av världens mest kända krogar flyttade han hem. Johan Eriksson, Kiosken pizza och vin i Piteå

11.00 Trendspaning, hur framgångsrika restauranger kommunicerar med konceptuella uttryck, design och form, Eric Persson, Crossover Creative

12.00 Lunch

13.00 Tolkning av lokala, nordiska råvaror med asiatiska tekniker och tillagningsmetoder och konceptutveckling. Frida Ronge, stjärnkock, gastronomisk ledare och författare

13.50 Fruktpaus

14.00 Matens betydelse för hälsan, Malin Sand, dietist Folkhälsocentrum, Region Norrbotten

14.30 Grossisten som samarbetspartner – potential och möjligheter som utvecklar din restaurang, Kristina Ossmark, Marknadsdirektör Martin & Servera AB

Moderator: Lena Callne, välkänd radioröst.

Producenttorg: I anslutning till seminariet kommer det att finnas ett utställartorg där du får möjlighet att träffa olika ost-, fisk-, lamm-, vilt- och charkproducenter från länet.

Anmälan

För information och anmälan, dock senast 15/3:
Håkan Stenmark, LRF Norrbotten, 0920-23 77 39, hakan.stenmark@lrf.se 
Daniel Strandlund, 0920-23 77 07, daniel.strandlund@lrf.se 

www.lrf.se/mitt-lrf/regioner/norrbotten/mer-nara-mat
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader