Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Event

Gratis workshop i växtbaserad matlagning

När: 
20/2 kl 09:00 - 12:00
20/2 kl 13:00 - 16:00
21/2 kl 09:00 - 12:00

Var: 
Martin & Servera, Grosshandlarvägen 7, Årsta.
Välkommen till en workshop i växtbaserad matlagning där vi pratar om, lagar och äter mat som är bra både för människor och planeten (win-win!). Workshopen kommer hållas vid tre tillfällen. Vi på GastroMerit och Oatly är redo - nu väntar vi bara på din anmälan.

Anmäl dig här! 

Workshopen innehåller tre delar:

1. Föreläsning om hur det vi äter och dricker påverkar klimatet. Hur kan vi minska matens klimatpåverkan? Vad säger forskarna? Minskat matsvinn, eko eller vego - vad ger störst effekt? Vi pratar om hur man kan tänka för att skapa måltider som är bra både för hälsan och planeten. Du får också veta mer om Oatly och deras produkter. Hur gör man egentligen havredryck? 

2. Efter teori kommer praktik! Du får testa dina nya kunskaper i en matlagnings-workshop där alla rätter (förstås) är växtbaserade, men även klimat- och näringsberäknade. Syftet är att visa på hur enkelt det är att både laga och variera växtbaserad mat samt det stora utbudet av råvaror och produkter. Det handlar mest om att vara kreativ och nyfiken! Du får tips på smaksättare och lära dig ett och annat hemligt knep för att lyfta smakerna. Ska vi få fler människor att välja grönt måste det ju smaka gott! Och på tal om smak - under detta pass får du också chans att provsmaka hela Oatlys sortiment.

3. Vi äter (vår egenlagade) måltid tillsammans och avrundar med en diskussions- och frågestund. Efter utvärdering av dagen återstår bara en sak: diplom och goodiebag till alla deltagare!

Kom ihåg!

Sista anmälningsdag är 7/2-2020. 

OBS! Utbildningen är kostnadsfri – men no show debiteras med 2500 kr.

Läs mer om GastroMerit

GastroMerit

GastroMerit

Hos oss hittar du ett starkt utbildningsprogram med kurser och utbildningar som passar såväl dig som är ny i branschen som dig som befinner dig mitt i yrkeslivet. Alla är välkomna!
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader