Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Event

GastroSummit

När:
3-4 september 2019
Var:
Stockholmsmässan 
Mässvägen 1, Älvsjö, Stockholm

Hitta hit!

Läs mer om Exceptionell Råvara

Om oss

Exceptionell Råvara

Exceptionell Råvara är en förening där Sveriges bästa kockar möter Sveriges bästa bönder för att tillsammans utveckla nästa generation av exceptionella svenska matråvaror.
På GastroSummit blir det fokus på hållbarhet, innovation, hälsa samt inspiration och framgång.

GastroSummit riktar sig främst till beslutsfattare inom HORECA och dagligvaruhandeln med ett genuint intresse och engagemang för framtidens mat.

Mer info och biljett hittar du här

Få 50 % rabatt på biljetten

Använd kod PARTNERS50 vid registrering: https://bit.ly/2ERoUNw

Uställningsdelen

Gastro-utställningsdelen är ett aktivt område med fri entré innehållandes bland annat:

  • mötesplats business point
  • intressanta företagspresentationer
  • Food tech village
  • innovationstorg
  • taste labs
  • tävlingar
  • start-ups
  • produktområden
  • Speakers' corner

Seminarier

Summit-delen är en interaktiv seminariedel med föreläsningar kring fyra olika teman uppdelade på halvdagar.

Tisdag 09.00 till 13.00 - Hållbarhet

  • Gustav ”Jävligt Gott” Johansson presenterar GastroSummits unika veganstudie som gjorts bland tusentals svenska skolbarn.
  • ”Grönt är det nya svarta” – trendexperten Lotta Ahlvar berättar om hur hållbarhet har blivit ”hett”.
  • Stella-galan – ett kvinnligt nätverk med syfte att lyfta fram kvinnliga proffs inom svensk gastronomi.

Tisdag 12.00 till 16.00 - Innovation 

  • Cecilia Hertz, som samarbetar med bland annat NASA, designar mat för rymden – och framtiden.
  • ”Exceptionell råvara” – vad krävs för att ta fram en exceptionell produkt? Du får även provsmaka!
  • Sense Lab med Johan Swahn presenterar den senaste matforskningen för alla sinnen.
  • Kairos Future tar pulsen på Generation Z.

Onsdag 10.00 till 14.00 - Hälsa

  • Beteendelabbets vd Ida Lemonie berättar om hur man kan ”knuffa” matvalen rätt genom nudging.
  • ”Kan man lita på influencers?” Paneldebatt med Sveriges främsta influencers inom mat och dryck.
  • Svenska Kockars Förening ställer politikerna mot väggen.
  • Expertsamtal: Är ”krogen” en hälsosam arbetsplats?

Onsdag 13.00 till 17.00 - Inspiration & Framgång

  • Paneldebatt ”Från startup till miljonförsäljning” med bland annat superentreprenören Stefan Ytterborn.
  • Sebastian Wussler, grundaren av Chefs Talk, om resan att skapa världens mest framgångsrika sociala branschnätverk.
  • Visit Sweden om måltidsturismens betydelse för Sverige.

Läs mer och se hela programmet här.

Tips! Exceptionell råvara

Tisdag 3 september 12:00 - 16:00 seminariedel Innovation

Träffa Exceptionell råvara under GastroSummits seminariespår – Innovation. Stefan Eriksson besöker GastroSummit tillsammansmed Erika Olsson, som driver gården Onsberga i Sörmland. De kommer att prata om vad Exceptionell Råvara egentligen är, vad krävs för en exceptionell produkt och hur tas de fram? Självklart kommer det även att bjudas på smakprover.

Läs mer här

Läs mer om GastroSummit på deras hemsida.

Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader