Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Event

Föreläsning ”Ett inkluderande bemötande – jämlikhet i praktiken”

När:
21 maj 2019
Var:
Hufvudsta Gård Mat & Möten, Solna
Workation Group tar krafttag i frågan om jämställdhet och normkritik och utmanar alla i branschen med frågan – Hur arbetar ni med att skapa en inkluderande arbetsplats och mer jämställt klimat i branschen?

Därför bjuder de in till föreläsningen En inkluderande verksamhet – mångfald och normkritik i praktiken som kommer hållas av Jämställt.se

Passa på att boka din plats på föreläsningen den 21 maj kl 09:00-11:00 på Hufvudsta Gård Mat & Möten, Solna.

Kostnad 225 kr/ person (I priser inkluderas frukostmacka och kaffe/te).


Boka din plats till 
louise.bjurenvall@hufvudstagard.se senast 14 maj.

Andreas Printz är ny hållbarhetsansvarig inom Workation Group AB med verksamheterna Görväln Slott AB och Hufvudsta Gård Mat & Möten AB och initiativtagare till föreläsningen. För Workation Group handlar hållbarhetsfrågan även mycket om social hållbarhet. Hur personalen mår, hur vi bemöter och inkluderar varandra, gäster som medarbetare på ett jämlikt sätt i samhället.

 

”I arbetet med hållbarhet så ville jag kickstarta med de sociala hållbarhetsfrågorna och bjuda in till en föreläsning så att fler får upp ögonen för de här frågorna Jämställdhet och normkritik är en föreläsning jag har lyssnat på tidigare och som gav mig väldigt mkt nya insikter”, säger Andreas.

 

På föreläsningen varvas grundläggande teori med humor, praktiska övningar och vardagsnära exempel på hur olika normer påverkar vårt bemötande av varandra. De olika diskrimineringsgrunderna kopplas ihop och ni får kunskap om hur de samverkar och de mekanismer som ligger bakom och skapar ojämlikhet. Vi har alla med oss olika erfarenheter och värderingar som påverkar vårt bemötande av varandra - ofta omedvetet.

 

Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader