Din order- & leveranskalender
Välj datum för inventering/prisberäkning

Event

Smak och inspiration i Jönköping

När:
1 oktober 2018
15:00-19:00

Var:
Kinnarps Arena, Elmiavägen 18
Jönköping
Höstens träff för dig som kund i Jönköping.
Vill du få inspiration inför vintersäsongen? Missa då inte detta tillfälle att mingla och trivas tillsammans med oss och branschkollegorna. Tillsammans med ett 80-tal av våra leverantörer kommer vi att bjuda på nyheter, tips, inspiration och guida er genom vårt breda sortiment av mat, dryck och restaurangutrustning.

Anmäl dig här!


Passa på att ta del av inspirerande föreläsningar på scenen. För att så många som möjligt ska få chansen att lyssna är det först till kvarn som gäller. 

Program och tider den 1 oktober


Kl 16.00: AnnaLena Norrman

AnnaLena Norrman är hållbarhets- och kvalitetsdirektör hos Martin & Servera och kommer att prata om hur vi jobbar tillsammans med våra kunder och leverantörer för att göra skillnad för hållbarhetsfrågorna.


Kl 17.00: HV71

HV71s klubbdirektör med spelare kommer att berätta om vad som är på gång kring årets säsong.


Kl 18.00: Renata Chlumska 

Renata Chlumska är äventyrare, bergsbestigare och inte minst föreläsare, bosatt i Jönköping. År 1999 blev hon den första svenska och tjeckiska kvinnan att bestiga Mount Everest och hon anses vara en av världens främsta äventyrskvinnor som har genomfört flera tuffa utmaningar, bland annat bestigit de sju topparna, ett äventyr som tog hela 15 år.

Renata är en professionell äventyrare som antar extrema utmaningar och hon kommer att berätta om hur man sätter upp mål och får en vinnande attityd. Hon berättar om sina erfarenheter, om äventyret och allt det ger samt om vad som krävs i form av motivation, förändringsbenägenhet, målfokusering och riskvärdering. Idag är äventyr ett omfattande projekt med flera inblandade och det krävs kunskaper inom projektledning, ledarskap och teambyggnad för att bli en framgångsrik äventyrare.

Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader