Din order- & leveranskalender
Välj datum för inventering/prisberäkning

Event

Smak och inspiration i Malmö

När:
16 oktober 2018
kl 14.00 - 19.00
Var:
Malmö, Malmömässan
Höstens träff för dig som kund i Malmö.
Vill du få inspiration inför vintersäsongen? Missa då inte detta tillfälle att mingla och trivas tillsammans med oss och branschkollegerna. Tillsammans med ett 100-tal av våra leverantörer kommer vi att bjuda på nyheter, tips, inspiration och guida er genom vårt breda sortiment av mat, dryck och restaurangutrustning.

GastroMerit

Under eftermiddagen finns vi på plats för att både informera samt svara på dina frågor kring vår e-handel och vår utbildningsverksamhet, GastroMerit. Flera av våra systerbolag är självklart också på plats och visar upp sitt erbjudande.

Sveriges bästa e-handel!

Vill du lära dig mer om vår e-handel generellt? Har specifika frågor som du har funderat på? Vill du ha hjälp att komma igång med t.ex. inköpslistor? Besök våra specialister som finns på plats under hela mässan.


Spara pengar med vårt kortinlösenavtal – vi hjälper dig på plats

Du känner väl till vår tjänst Premiumportalen? Vi kan hjälpa dig att spara pengar med våra färdigförhandlade avtal.

Det avtalet alla använder är kortinlösenavtalet. Vill du ha hjälp att komma igång? Ta med din senaste faktura till mässan så kan vi se om vi kan hjälpa dig?

Diskussion Kött – stycka kött, tillaga kött

Vi kommer att prata om sommarens utmaningar för bönderna och vad vi på Martin & Servera gör i denna fråga. 

Anmäl dig här!


Välkommen!

Gratis introduktionsutbildning i restaurangekonomi med MOR Online

Har du koll på vad rätterna du serverar faktiskt kostar? Även när du räknat med personal och förbrukningsvaror? Med MOR Online får du bland annat tillgång till tusentals färdigkalkylerade recept, med uppdaterade priser.

Om du inte redan använder MOR Online som hjälper dig med allt ifrån prissättning av maträtter till en enkel inventering för aktuellt lagervärde, erbjuder vi en introduktionsutbildning under mässan.

Tid: 12:00 – 14:00 (lokal meddelas på plats)

Utbildningen är kostnadsfri men bindande då det är begränsat med platser och ”först till kvarn” gäller, om du inte avbokar din plats debiteras du en avgift på 395 kr.

Har du redan anmält dig till mässan men vill gå på MOR Online-utbildningen, kontakta oss på event@martinservera.se
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader