Din order- & leveranskalender
Välj datum för inventering/prisberäkning

Event

Smak och inspiration i Stockholm

När:
6 november 2018
10:00-19:00

Var:
Augustendalstorget 6 
131 26 Nacka Strand
Stockholm

Hitta hit!

Bussar till och från mässan i Nacka Strand

Klicka här för att se ort, hållplats och busstid.

Mingel

Stanna kvar och mingla efter mässan! Vi bjuder på mat och dryck medan vår DJ spelar skön musik, kl. 19:00 – 21:00.
Inspiration

Leverantörer på Smak & inspiration 2018

Här presenterar vi några av våra leverantörer som du kan träffa på Smak & inspiration i Umeå och Stockholm. De är på plats och inspirerar med de senaste trenderna och produkterna.
Sortiment

I montern under Smak och inspiration, Stockholm

Styckningsdetaljer av vilt och kött av premiumkvalitet, grönsaker i olika former, smaker och färger samt drycken till maten. I vår monter visade vi upp flera spännande produkter.
Välkommen till en inspirerande mässa på Nacka Strand. Vi fyller mässhallen med våra leverantörer och inspiratörer. Här bjuder vi också på nyheter, tips, inspiration och guidar er genom vårt breda sortiment av mat, dryck och restaurangutrustning.

Ta del av inspirerande föreläsningar på föreläsningsscenen och inspirationsscenen. Vi kommer vara på plats och både informera samt svara på dina frågor kring vår e-handel och vår utbildningsverksamhet, Gastromerit. Våra systerbolag är självklart också på plats och visar upp sitt utbud. Vår moderator Jens Lord kommer leda oss under dagen.

Anmäl dig här!

Video

Träffa David Lundqvist - Årets Kock 2018

Inspiration

Scenprogram Smak och inspiration i Stockholm 2018

Vi har ett spännande scenprogram under mässan. Jens Lord är moderator och många personer från branschen medverkar i vår monter på olika sätt. De senaste tillskotten till programmet är Klas Hallberg, Erik Videgård, Daniel Roos och David Lundqvist - Årets Kock 2018. Linn Söderström från det kvinnliga kocknätverket TakeOver som Martin & Servera sponsrar är också på plats.

Spara pengar med vårt kortinlösenavtal – vi hjälper dig på plats

Du känner väl till vår tjänst Premiumportalen? Vi kan hjälpa dig att spara pengar med våra färdigförhandlade avtal.

Det avtalet alla använder är kortinlösenavtalet. Vill du ha hjälp att komma igång? Ta med din senaste faktura till mässan så kan vi se om vi kan hjälpa dig? 

Sveriges bästa e-handel!

Vill du lära dig mer om vår e-handel generellt? Har specifika frågor som du har funderat på? Vill du ha hjälp att komma igång med t.ex. inköpslistor? Besök våra specialister som finns på plats under hela mässan.

Missa inte en exklusiv vinprovning med KWV!

Först till kvarn! Anmäl dig till: osa@arvidnordquist.se 

Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader