Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Event

Nätverksfika med Martin & Servera och Yrkesdörren

När:
4 juni 2019
kl 14.00
Var:
Restaurang Bistrot, Grosshandlarvägen 7, Årsta

Vill du vara med och skapa jobbmöjligheter för utrikesfödda i restaurangbranschen? Martin & Servera och Yrkesdörren bjuder in till nätverksfika i Årsta/Stockholm, 4 juni kl 14.

Visste du att 7 av 10 jobb förmedlas genom kontakter? Ett professionellt nätverk är därför en viktig nyckel till arbetslivet. Du som är kund till Martin & Servera och är verksam i Stockholmsområdet har nu möjlighet att träffa utrikesfödda personer som är nyfikna på att jobba inom restaurangbranschen. Tillsammans med vår samarbetspartner Yrkesdörren arrangerar vi en nätverksfika på vårt huvudkontor i Årsta i syfte att skapa nya kontaktvägar för en bransch i stort behov av personal.

 

Under en timma ges du möjlighet att fika och samtala med en person som vill veta mer om restaurangbranschen. Hon eller han har ett uttalat och nyfiket intresse för vilka möjligheter som finns. Det enda du behöver bidra med är din kompetens om branschen – och att dela med dig av 1-2 kontakter från ditt nätverk som din fikapartner kan träffa för att lära sig mer om branschen och samtidigt bygga sitt nätverk. Förhoppningen är att en dörr ska öppnas någonstans för personen du fikar med och att du som utrikesfödd får möjlighet träffa någon med insyn i branschen.

Läs mer och anmäl dig här

Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader