Din order- & leveranskalender
Välj datum för inventering/prisberäkning

Event

Vill du KRAV-certifiera din restaurang?

När:
Tisdag 24/4 kl 12:30
Var:
GastroNord, Stockholmsmässan Glasrummet

Inspiration

GastroNord 2018

Besök oss på GastroNord på Stockholmsmässan i Älvsjö den 24 - 27 april 2018. I vår monter kommer du att kunna möta våra specialister, få information om vårt sortiment och erbjudanden. Vi bjuder också på spännande smakprover. På den här sidan hittar du information om vad vi visar under mässans fyra dagar. Kom förbi, inspireras och smaka på de senaste trenderna. Hoppas vi ses där!
Tillsammans med Josefine Larsson bjuder vi in till en praktisk genomgång hur du behöver gå tillväga när du vill certifiera din verksamhet.

KRAV driver utvecklingen av ekologiska och hållbara livsmedel samt underlättar för aktörer i hela livsmedelskedjan att agera ansvarsfullt. Josefine Larsson berättar om hur det går till att KRAV-certifiera en restaurangverksamhet och hur din verksamhet kan hjälpa gästerna till ansvarsfulla val.

 

Tid och plats:

Tisdag 24/4 klockan 12:30

GastroNord, Stockholmsmässan – Glasrummet, detaljer om plats kommer att skickas via e-post/sms i god tid innan föreläsningen börjar.

 

Seminariet är gratis, men anmäler du dig och inte dyker upp kommer vi ta ut en kostnad på 250 kronor som kommer att skänkas till välgörande ändamål.

Klicka här för att anmäla dig!


Välkommen!
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader