Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Koncernen

Om oss

Ledning och styrelse

Information om ledning och styrelse i Martin & Servera-gruppen.
Om oss

Visselblåsartjänst

Vi har en visselblåsartjänst som ger alla medarbetare inom Martin & Servera-koncernen en möjlighet att rapportera en misstanke om ett allvarligt missförhållande. Vår visselblåsartjänst är ett varningssystem för att minska risker. Vi öppnar nu upp den så att även våra kunder, leverantörer och andra samarbetspartners kan använda den.
I Martin & Servera-koncernen arbetar nära 3000 medarbetare. Bolagen som ingår i koncernen levererar drycker, färskvaror, livsmedel, utrustning och tjänster till restauranger, kaféer, butiker, barer och storkök över hela Sverige

Martin & Servera-koncernen består av Martin & Servera Restauranghandel AB, Martin & Servera Logistik samt dotterbolagen Fällmans Kött, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Martin & Servera RestaurangbutikerStill Sparkling SolutionsChipsters och Diskteknik.

Koncernens strategi är att komplettera Martin & Servera Restauranghandels verksamhet inom restaurangdistribution med dotterbolag som har sortiment och specialistkunskaper som tillför mervärde för koncernen som helhet.

 

Video

Om oss

Din affärspartner över hela Sverige

Martin & Servera är Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Oavsett om du driver en restaurang, ett bageri, en skolrestaurang i kommunal regi eller representerar en rikstäckande kedja så har vi de produkter och lösningar som du behöver.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.