Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Koncernen


Ladda ner vår företagsbroschyr för 2019 på svenska 

Ladda ner vår företagsbroschyr för 2019 på engelska

Ladda ner vår Års- och hållbarhetsberättelse för 2018
Om oss

Kontaktpersoner

Om oss

Visselblåsartjänst

Vi har en visselblåsartjänst som ger alla medarbetare inom Martin & Servera-koncernen en möjlighet att rapportera en misstanke om ett allvarligt missförhållande. Vår visselblåsartjänst är ett varningssystem för att minska risker. Vi öppnar nu upp den så att även våra kunder, leverantörer och andra samarbetspartners kan använda den.
I Martin & Servera-koncernen arbetar nära 3000 medarbetare. Bolagen som ingår i koncernen levererar drycker, färskvaror, livsmedel, utrustning och tjänster till restauranger, kaféer, butiker, barer och storkök över hela Sverige

Martin & Servera-koncernen består av Martin & Servera Restauranghandel AB, Martin & Servera Logistik samt dotterbolagen Fällmans Kött, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Martin & Servera RestaurangbutikerStill Sparkling SolutionsChipsters och Diskteknik.

Koncernens strategi är att komplettera Martin & Servera Restauranghandels verksamhet inom restaurangdistribution med dotterbolag som har sortiment och specialistkunskaper som tillför mervärde för koncernen som helhet.

Våra senaste förvärv

Den första satsningen utanför Sverige

Under 2016 förvärvades den finska grossisten Chipsters som är den första satsningen utanför Sverige för Martin & Servera. Med Chipsters som en del av Martin & Servera-koncernen skapas nya möjligheter – både för Martin & Servera och för Chipsters. En viktig del är att Martin & Servera får tillgång till och kan erbjuda kunderna Chipsters sortiment och specialistkunskaper inom färsk fisk och skaldjur.

Stärkt erbjudande inom rengöring, disk- och tvättmedel

Diskteknik omsätter cirka 400 Mkr och är ett strategiskt förvärv med målsättning att stärka Martin & Serveras erbjudande inom rengöring, disk- och tvättmedel. 
Företaget Diskteknik förvärvades 2017 och omsätter cirka 400 Mkr. Målsättningen är att stärka Martin & Serveras erbjudande inom rengöring, disk- och tvättmedel.

Koncernens omsättning

Martin & Servera-koncernen omsatte under 2017 14,5 miljarder kr (13,3 miljarder kr fg år). Resultat efter finansnetto uppgick till 256 Mkr.

Video

Om oss

Din affärspartner över hela Sverige

Martin & Servera är Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Oavsett om du driver en restaurang, ett bageri, en skolrestaurang i kommunal regi eller representerar en rikstäckande kedja så har vi de produkter och lösningar som du behöver.
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader