Din order- & leveranskalender
Nyhet

Alkoholrapport

Nu kan du beställa alkoholrapporten direkt i vår e-handel under Mina sidor.
Nyhet

Svenska Kocklandslaget nya tävlingstema - Nyfikenhet

I november tävlar Svenska Kocklandslaget i de kulinariska Världsmästerskapen i Luxemburg. Till VM har medlemmarna i Kocklandslaget tagit fram ett individuellt tema som döpts till ”Curious by nature”.
Nyhet

Årets vinnare av Gulddraken 2018

Nu har samtliga vinnare i Stockholms mest prestigefyllda krogpris utsetts. Årets gulddrakar delades ut under gårdagen vid en gala för Sveriges krogbransch på Fotografiska.
Nyhet

Är du Årets Kock 2018? I dag släpper vi all information som ni kockar behöver för att kunna ansöka

Årets Kock, SM i professionell matlagning, som vi på Martin & Servera är med och stöttar, har 35-årsjubileum i år. I samband med detta höjs kraven på de tävlande kockarna. Antalet tävlingsmoment kommer att utökas och kockarna bedöms i både hantverksskicklighet som tävlingsrätt och teoretisk kunskap. Årets tävling ser därmed ut att bli tuffare än någonsin!
Nyhet

TakeOver Sverigeturné: Kockar, som alla är kvinnor, tar över köket på Shibumi den 19 februari

Nästa gästspel i TakeOver Sverigeturné är på Shibumi i Stockholm den 19 februari. TakeOver Sverigeturné ägs och drivs av Linn Söderström och Lisa Lönner Pulkkinen och går ut på att kockar, alla kvinnor, tillfälligt tar över köket på några av Sveriges bästa restauranger. Vi på Martin & Servera är huvudsponsor till gästspelen.
Nyhet

Martin & Servera satsar på elhybrid

Nu börjar vi tillsammans med Älta Transportservice att testa leveranser med en elhybridbil i Stockholms innerstad. Första turen går 23 januari och vi planerar även utökning med fler bilar. Bilen, som laddas upp under körning och inbromsning, går hela fyra kilometer på enbart eldrift och drivs i övrigt med fossilfritt HVO-bränsle.
Nyhet

Vår eko-försäljning upp femton procent under 2017

Jämfört med 2016 ökade vår försäljning av ekologiska och miljömärkta produkter med hela 15 procent under 2017. Andelen för privat marknad nådde 11 procent och för offentlig marknad 30,4 procent.
Nyhet

Vi har skänkt fyra ton varor

Vi stöttar sedan hösten 2017 Stockholms Stadsmissions Matcentralen som arbetar med att sälja donerade livsmedel vidare via Matmissionens livsmedelsbutiker. Livsmedlen blir också mättande måltider i lunchrestaurangen MatRätt eller i sociala verksamheter.
Nyhet

Välkommen till Martin & Servera

Vi har tagit del av era önskemål och nu lanserar vi en ny och gemensam sida för e-handel och hemsida. Syftet är att skapa en attraktiv och tydlig helhetsupplevelse för dig som besöker hemsidan och/eller handlar i e-handeln.
Nyhet

Nu kan du få din leverans på lördagar

Vi vill göra det enklare för dig som kund att få leveranser när det passar bäst för dig. Därför har vi öppnat upp för möjligheten att leverera under lördag förmiddag.
Nyhet

Anton Husa är regionsvinnare i S.Pellegrino Young Chef 2018

Svenske Anton Husa har utsetts till skandinavisk och baltisk regionsvinnare av S.Pellegrino Young Chef 2018. Stort grattis önskar vi på Martin & Servera!
Nyhet

Dotterbolaget Martin & Servera Restaurangbutiker inviger nyrenoverad butik i Årsta

I februari 2017 startade renoveringen av Martin & Servera Restaurangbutiker i Årsta enligt det koncept som redan finns i butiken i Bromma. Årstabutiken har hållit öppet under hela renoveringen. Nu när renoveringen är klar firas detta med en stor invigning torsdag den 26 oktober 2017.
Nyhet

Mattias Dernelid medverkar i Köttpodden

I Köttpodden vecka 42 2017 gästar Mattias Dernelid, som arbetar på Grönsakshallen Sorunda och Fällmans kött.
Nyhet

Vinnare i Svenska Gastronomipriset 2017

Under Svenska Gastronomipriset utser 400 kockar, servitörer/servitriser, sommelierer och konditorer i Sverige själva vinnare i olika kategorier. De som prisas är helt enkelt de branschkollegor som de ser upp till mest.
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader