Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Finalisterna i Årets Ekokock

Nu är det klart vilka som går till final i Årets Ekokock 2019.

Klara för final i Årets Ekokock 2019:

  1. Niklas Pallgren, Restaurang Kämpasten, Sigtuna
  2. Jonas Karlsson, Fotografiska, Sthlm
  3. Joachim Johansson, Scandic Mölndal
  4. Robin Hytter, Färna Herrgård, Skinnskatteberg
  5. Niclas Jansson, Restaurang Skog, Sigtunahöjden
  6. Eskil Bondsäter, Hemma Gastronomi, Luleå

Stort grattis till alla finalister!

Om Årets Ekokock 2019

Tävlingen anordnas av Föreningen Ekokockar på uppdrag av KRAV. I final tävlar kockarna live inför publik med råvarukorg på KRAV-märkta produkter och tillagar en trerättersmeny. Tävlingen avgörs 13-14 september i Växjö i samband med MAT2019.

Teman för tävlingen är:

  • Modern Nordisk Matlagning från grunden
  • Hylla alla de kockar där ute som brinner för en bättre värld
  • Hållbarhetstanken i fokus
  • Bevara det genuina hantverket och yrkesstoltheten.

Vi är stolt sponsor till Årets Ekokock - tävlingen som tar hållbar gastronomi på allvar!

Här kan du läsa mer om Årets Ekokock 2019.

Läs mer

Hållbarhet

Eko och miljömärkt

Vi vill öka försäljningen av ekologiska och miljömärkta varor. Vi vill minska den negativa miljöpåverkan som livsmedelsproduktion för med sig. Efterfrågan på ekologiskt producerade livsmedel fortsätter öka och vi arbetar aktivt för att lyfta produkter som är tredjepartscertifierade av KRAV, EU-ekologiskt, MSC, ASC, Svanen, Bra Miljöval samt EU-blomman.
Hållbarhet

Vårt hållbarhetsarbete

För oss är handling viktigare än ord. Våra fem fokusområden i olika hållbarhetsfrågor visar vägen till framtidens hållbara menyer, producerade med omsorg om människor, djur och natur.
Publicerad 2019-06-18
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader