I dagarna startar ombyggnation för att sätta ny prägel på lokalerna. Här skapas öppna, fräscha och moderna utrymmen som andas restaurang, med plats för inspirationskök, råvaror, utrustning och kundmöten.
Starkare tillsammans
"Med verksamheterna under samma tak skapar vi ett tätare samarbete mellan våra bolag för att tillsammans möta både kunder och leverantörer. Vi skapar helt enkelt en naturlig plats där Göteborgs restauranger kan hämta kunskap och inspiration", berättar Fredrik Allywood, försäljningschef på Martin & Servera Restauranghandel.Totalt kommer kontor och lager rymma ett hundratal medarbetare redo att hjälpa restaurangkunderna i Väst-Sverige.
"Vi hälsar kollegorna i Martin & Servera Restauranghandel välkomna. När vi delar arbetsplats blir det också lättare att dela kompetens, diskutera affärer och stötta kunderna tillsammans. Det här stärker verkligen vårt erbjudande på den viktiga lokala marknaden i Göteborg", berättar Anders Andersson, platschef på Grönsakshallen Sorunda.