Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Årets nobelmiddag skapas av Sebastian Gibrand och Daniel Roos

Det är Sebastian Gibrand som blir kocken till en av de mest mediebevakade banketter i världen, Nobelmiddagen. För sjätte året i rad får dessutom Daniel Roos uppdraget att skapa desserten.

Idag stod det klart att Sebastian Gibrand ansvarar för förrätt och varmrätt på årets Nobelmiddag. Sebastian har dessutom precis vunnit Kockarnas kamp i tv samt hamnade på en prestigefylld andra plats i tävlingen Bocuse d’Or tidigare i år.


Daniel Roos, K-märkt, får förtroendet att skapa desserten för sjätte gången. Daniel är sedan många år också kursledare hos vår utbildningsverksamhet GastroMerit där han leder kursen Desserter med stil.


10 december hålls Nobelbanketten i Stadshuset i Stockholm. Inte förrän alla har satt sig vid bordet, vid 19.00, avslöjas menyn.

 

Stort grattis önskar vi på Martin & Servera! Vi väntar med spänning på att se årets meny.

Läs mer

Nyhet

Nordisk dominans i finalen av Bocuse d’Or – Sverige och Sebastian tog silver

Sebastian Gibrand och hans coach Tommy Myllymäki, samt teamets commis, Gustav Leonhardt vann silver framför trean Norge och efter guldpristagaren Danmark, i världens mest prestigefyllda tävling för kockar, Bocuse d’Or. Totalt tävlade 24 nationer.
GastroMerit

Desserter med stil

Detta är en dessertkurs för dig som jobbar på restaurang. Under kursen får du fördjupad kunskap i tillagning av avancerade desserter av hög kvalitet. Vi går igenom smakkombinationer, nya tekniker, dagens desserttrender samt hur du kan jobba för att skapa intressanta presentationer.
Publicerad2019-12-05

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.