Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Restauranger räddar matsvinn!

Vill du vara med och bidra med dina erfarenheter? Martin & Servera deltar tillsammans med ett antal andra företag i en studie som Chalmers Industriteknik Göteborg genomför. Projektet syftar till att utveckla nya affärsmodell- och logistikupplägg för att möjliggöra för restauranger att rädda överskottsmat (mat som inte går att sälja men fortfarande är ätlig).

För att möjliggöra att restauranger i större skala ska kunna rädda överskottsmat, ska projektet leverera en nulägesanalys av pågående initiativ för att rädda överskottsmat från butiker och grossister, ett affärsmodellupplägg för restauranger som vill laga mat på överskottsmat och ett upplägg för gemensamma logistiklösningar till restauranger.

 

Projektet startade i november 2018 och ska vara klart i augusti 2019.

I projektet deltar förutom Chalmers Industriteknik: Paul Svensson Mat AB, Menigo, Martin & Servera, Coop, Stockholms Stadsmission, LogTrade och Whywaste.

 

Klicka här för att delta i undersökningen!

 

Läs mer om projektet:
https://chalmersindustriteknik.se/sv/projekt/restauranger-raddar-butikers-matsvinn/

Publicerad 2019-03-21
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader