Din order- & leveranskalender
Välj datum för inventering/prisberäkning

Välj svenskt kött!

Kampanj

Välj svenskt kött

Vi erbjuder ett brett utbud av svenskt kött, både konventionellt och ekologiskt som du enkelt hittar i vår e-handel. Du som är kund till oss är välkommen att kontakta in säljare som mer än gärna hjälper till att hitta svenska alternativ.
Kunskap

Regionala specialiteter som ger mervärde till din meny

Martin & Servera erbjuder ett stort och ständigt växande utbud av svenska regionala och småskaligt producerade produkter från odlare, bönder och uppfödare i hela landet.
Just nu gör torkan i Sverige att det inte finns tillräckligt med bete till nötkreatur och därför blir bönderna tvungna att skicka djuren till slakt. Det ger ett tillfälligt överskott av svenskt nötkött nu och kommande månader.
Vi erbjuder ett brett utbud av svenskt nötkött, både konventionellt och ekologiskt som du enkelt hittar i vår e-handel. Vi har ett nära samarbete med flera svenska slakterier för att ständigt utveckla vårt erbjudande av svenskt kött .

Du som är kund till oss är välkommen att kontakta din säljare som mer än gärna hjälper till att hitta svenska alternativ.

Vi arbetar aktivt i frågan genom att:

• Tillsammans med flera av våra leverantörer se till att på kort sikt sälja mer svenskt kött till våra kunder.
• Se över möjligheten att köpa större mängder fryst kött än planerat för att sälja senare under året.
• Ha en kontinuerlig dialog med bransch och våra leverantörer för att situationen ska vara hållbar för alla parter. Bland annat tar vi anatomiskt ansvar för hela djur från ett antal slakterier vilket säkrar avsättning och skapar trygghet.

Här kan du läsa mer:

Tidningen Matmagasinet Svenskt 2018 är ett samarbete mellan Lantbrukarnas Riksförbund (LRF), Svenskmärkning AB och Martin & Servera. Här lyfter vi fram några av alla fantastiska uppfödare, odlare och bönder som finns runtom i Sverige. Läs mer om Matmagasinet Svenskt 2018 här.
Publicerad 2018-07-13
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader