Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Generellt säljstopp tillsvidare för engångshandskar - samhällskritiska funktioner prioriteras

Sedan 2020-03-20 har Martin & Servera tillfälligt infört generellt säljstopp för alla typer av engångshandskar. Säljstoppet ligger kvar tills vidare för samtliga kundkategorier utom de inom samhällskritiska funktioner, som sjukhus och vårdinrättningar.

Engångshandskar är en bristvara i världen och kommer fortsätta vara det under överskådlig tid. Vår försäljning prioriteras till samhällskritiska funktioner. Information sker direkt till berörda kunder. Vi hoppas på förståelse för detta beslut.

För hantering av livsmedel i kök gäller god handhygien. Här har vi, tillsammans med vårt specialistbolag Diskteknik, tagit fram guider och instruktioner för att hålla en god kökshygien. 


Har du frågor? Kontakta din säljare/KAM

Publicerad2020-03-19

Läs mer

Nyhet

Tillsammans för restaurangbranschen

Kunder, samarbetspartners, gäster och vänner!
Det är en tuff tid. Coronakrisen drabbar restaurang- och besöksnäringen hårt. Vi ser att många verksamheter har stora tapp bland besökare och gäster.
Nyhet

Förändrade riktlinjer vid leveranser

Vi ändrar tillfälligt våra riktlinjer vid leveranser från Martin & Servera. Som tillfällig försiktighetsåtgärd för att begränsa smittan av coronaviruset kommer våra chaufförer i största möjligaste mån undvika fysisk kontakt vid leveranstillfället.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.