Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Premiumportalen

Prova Premiumportalen tre månader utan kostnad

Starten på det nya året är en bra tid att storstäda och se över sina avtal. Det är tufft för de flesta i restaurangbranschen nu och vi hjälper gärna till, så att du ska slippa onödigt krångel. Därför erbjuder vi dig Premiumportalen gratis i tre månader.

Premiumportalen är vägen till en enklare och lönsammare vardag. Med tjänsten ser vi på Martin & Servera till att du alltid har konkurrenskraftigt prissatta avtal – färdigförhandlade och klara att ansluta sig till. Det kan gälla förmånligt kortinlösenavtal, heltäckande och prisvärd försäkring eller kassasystem till attraktiva priser.

Därför bjuder vi dig som ännu inte upptäckt Premiumportalen att testa i tre månader utan kostnad*.


Uppge koden Spara2021 när du registrerar dig via formuläret nedan. 


*Erbjudandet gäller 11/1 till 29/1 2021.

Har du redan Premiumportalen?

Premiumportalen

Om du redan har Premiumportalen men inte har provat Kalkylering & Inventering så kan du som är kund i stället testa den tjänsten gratis i två månader. Anmäl dig till tjänsten och uppge koden Spara2021 så får du dubbelt så lång gratisperiod mot vårt vanliga erbjudande.

Läs mer om Premiumportalen

Premiumportalen

Premiumportalen – Vi hjälper dig med lönsamma avtal

Premiumportalen ser till att du får en enklare och mer lönsam vardag. Vi hjälper dig att skaffa konkurrenskraftigt prissatta avtal, färdigförhandlade och klara. Allt från kortinlösenavtal till försäkring och bemanning.

Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader