Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Gryta på hönsfärs med sydamerikanska influenser. En klassisk rätt i mer klimatsmart tappning!
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
120 g gul lök, hackad
15 g krossad vitlök
1 kg hönsfärs
60 g Santa Maria cacao och chili-krydda
2,5 dl hönsbuljong
45 g tomatpuré
500 g krossade tomater
400 g chunky salsa, medium
5 cl rapsolja till stekning
salt och peppar
500 g bönmix (sojabönor, vita bönor och röda kidneybönor)
Till servering
nachochips
torillabröd
gräddfil
salsa
Tillagning
Bryn lök och vitlök tillsammans med hönsfärsen i rapsolja.
Tillsätt cacao & chili-kryddan och bryn färsen under omrörning tills den har fått lite färg.
Tillsätt buljong, tomatpuré, krossade tomater, salsa och fortsätt tillaga under omrörning i ca 15-20 min.
Smaka av med salt och peppar. Tillsätt bönmixen i slutet av tillagningen.
Servera med nachochips eller tortillabröd, gräddfil och lite extra salsa om så önskas.
Utvalda ingredienser från receptet
594572, GULDFÅGELN, Sverige
{{jmfprisString}}/kilogram (kg)
{{jmfPrisDeladString}}/kilogram (kg)
609024, SANTA MARIA, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg