Din order- & leveranskalender

Ceviche

Recept skrivet av
Unilever Food Solutions
  • Leverantör
  • Soppa
  • Förrätt
Ceviche de pescado är en fiskrätt från Peru, som också är Perus nationalrätt. Ceviche tillagas med färsk fast vit fisk, marineras med lime, kryddas med koriander, salt, vitlök och röd lök. Här en variant på den enkla klassikern.

Ingredienser

  • 700 g koljafilé, tärnad 2x2 cm
  • 150 g gurka, tärnad
  • 75 g tomat, tärnad
  • 75 g majs, rostad
  • 40 g rödlök, skivad
  • 150 g avokado, tärnad
  • 25 g färsk koriander, hackad
  • 10 g röd chili, urkärnad och hackad
  • 10 g grön chili, urkärnad och hackad
  • 40 g limejuice, färskpressad
  • 7 g vitlök, riven
  • 100 ml Hellmann's Citrus Vinaigrette
  • 4 g salt

Till servering

  • 10 g koriander
  • 10 g gräslök
182881 - HELLMANNS - Tyskland - Kylt
Kampanjpris: {{kampanjPris}} Jmf.pris: {{jmfpris}} kr
{{units.secondary.pricePerUnit}} {{units.secondary.weightPerPiece}} {{units.primary.pricePerUnit}} {{units.primary.weightPerPiece}}
{{mojligLevDatum}} {{stockStatusText}}

Tillagning

  1. Marinera koljan i vinaigrette, salt, limejuice, grön och röd chili. Kyl sedan väl.
  2. Blanda den kylda marinerade koljan med rostad majs, tomat, gurka, avokado, koriander och rödlök. Smaksätt med nymalen svartpeppar.
  3. Servera cevichen i väl kylda glas och toppa med koriander och gräslök.

Läs mer
Sidladdning pågår, redo om
Loader