Produktlarm: GENNARO AURICCHIO SPA, COLOMBO, återkallar artikeln Gorgonzola Piccante 1,5,kg (artikelnummer 108976). Återkallas på grund av mikrobiologisk risk. Detta är en försiktighetsåtgärd då listeria påträffats av leverantören.
Produktlarm: Kronägg AB, Kronägg Frigående, återkallar 5 st artiklar Ägg från frigående höns (artikelnummer 104875, 428235, 435602, 448613, 101002). Återkallas av producent på grund av upptäckt salmonella i stallmiljön. Inga ägg har bekräftats med smitta.Läs merLäs mindre
Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
I det här receptet på fänkålssallad används Oumph! Thyme & Garlic. Hur stark just din chili är bestämmer du själv. Det är du som trimmar in smakerna. Feel free! Dela gärna din upplevelse på #greenproteinshift.
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
2,5 dl färskpressad citron
5 dl olivolja
salt
5 st fänkål, finstrimlad
5 nävar med svarta urkärnade oliver
minst 5 tsk finhackad chili (Vill du ha riktig hetta, ta med kärnorna!)
10 msk kapris
2,5 krukor hackad röd basilika
5 tsk färsk hackad rosmarin
1500 g Oumph! Thyme & Garlic
Tillagning
Börja med dressingen. Pressa citronerna och blanda med olivolja. Smaka av med salt
Ta i fänkål, oliver, chili, kapris, basilika och rosmarin. Rör samman.
Stek upp Oumph! Thyme & Garlic på hyggligt hög temperatur. Den ska få fin stekyta.
Blanda ner i salladen och trimma in kryddorna efter tycke och smak.
Servera i en oväntat cool pryl. Boom!
Du har artiklar i kundvagnen. Byte av datum innebär att hela ordern får ett nytt leveransdatum.
Din kundvagn är redan godkänd. För att se order gå till Mina beställningar under Mina sidor.
Det finns artiklar i din kundvagn, vill du gå till den?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.