Produktlarm: GENNARO AURICCHIO SPA, COLOMBO, återkallar artikeln Gorgonzola Piccante 1,5,kg (artikelnummer 108976). Återkallas på grund av mikrobiologisk risk. Detta är en försiktighetsåtgärd då listeria påträffats av leverantören.
Produktlarm: Kronägg AB, Kronägg Frigående, återkallar 5 st artiklar Ägg från frigående höns (artikelnummer 104875, 428235, 435602, 448613, 101002). Återkallas av producent på grund av upptäckt salmonella i stallmiljön. Inga ägg har bekräftats med smitta.Läs merLäs mindre
Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Skär i bitar som du känner för, smaka av med det du gillar och toppa med det du tycker är snyggt! Dela gärna din upplevelse på #greenproteinshift.
Ingredienser
150g Oumph! The Pure Chunk
2 dl fraiche på soja eller havre
2 msk pepparrot
2 tsk rivet citronskal
2 msk hackad rödlök
2 msk dill
2 msk citronjuice
svartpeppar
salt
röd tångkaviar
Saltlag
½ l vatten
1 rågad msk salt
½ msk socker
Tillagning
Skär Oumph! i så små bitar som du känner för.
Koka upp vatten och lös upp saltet och sockret.
Häll över Oumph! och låt dra minst 30 min. Sila och kyl.
Riv pepparroten och citronskalet och hacka löken och dillen. Pressa citronen.
Blanda ner allt i fraichen. När du rört ner Oumph!, smakar du av med salt och svartpeppar. Dra dig inte för att smaka upp med mer av det du gillar mest!
Stek små bröd i olja och toppa med röran och det du tycker är snyggt. Vi gillar tångkaviar på toppen! Try it!
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.