Din order- & leveranskalender
Välj datum för inventering/prisberäkning

Scenprogram GastroNord torsdag 26 april

Event

Gratis halvdagsutbildning i Restaurangekonomi med MOR Online

Hur kan du få kontroll på lönsamheten på din restaurang? Vi bjuder dig på en gratis halvdagsutbildning i Restaurangekonomi med MOR Online.
Event

Grönsakshallen Sorunda

Besök hos Grönsakshallen Sorunda - torsdag 26/4 klockan 10:00.
Event

Nätverksträff för kvinnliga kockar

Torsdag 26 april klockan 10-12 är det nätverksträff för kvinnliga kockar hos Martin & Servera, Restaurang Bistrot, Grosshandlarvägen 7 Årsta.
Inspiration

I montern på GastroNord

Under GastroNord bjöd vi på smakprover samt presenterade trender och nyheter i vår monter. Du kunde prata med våra specialister och hitta färskvaror, vin, utrustning och mycket mer. Är du intresserad av produkterna? Du hittar ett urval på sidorna nedan.
Torsdag den 26 april kl. 10.00 – 18.00

Tid               

10:00            
Frukost - Tema: Frukost on-the-go

Frukost i farten är inte längre bara ett storstadsfenomen. Fler och fler väljer ta sin frukost på språng. När kunderna köper med sig frukost är det ett ypperligt tillfälle för merförsäljning av olika mellanmål som kan köpas med för att äta senare under dagen. Tillsammans med Polarbröd bjuder vi på massor av tips och goda alternativ för dig med kunder på språng. Det kommer bland annat bjudas på wraps, bars, smoothies och härliga mackor. Vi kommer även visa upp nyheter ur vårt non-food sortiment. Välkommen!
 

11:00            
Malin Söderström – Korearesan

Malin Söderström, tv-kock och kokboksförfattare samt den första kvinnan som blev medlem i Svenska Kocklandslaget. Hon har dessutom inspirerat tusentals tittare i TV4:s Nyhetsmorgon och skrivit ett flertal kokböcker. Malin var en av deltagarna under vår mat- och inspirationsresa till Korea i fjol. Hör henne berätta mer om resan och smaka på hennes upplevelser.

12:00            
Daniel Roos – Nobel 
Daniel var med och tog OS-guld med Svenska Kocklandslaget 2012. Han driver idag restaurang K-märkt i Stockholm och det egna företaget Pastry Design. Daniel fick även den stora äran att göra desserten till kronprinsessan Victoria och Daniels bröllop 2010 och desserten till Nobelmiddagen 4 år i rad. Tidigare har Daniel arbetat som chefskonditor på bland annat Gormandise, Restaurang J, Berns Salonger och Operakällaren.

 

13:00             

Erik Videgård

Erik Videgård har under sin karriär drivit en lång rad välkända krogar som gourmetkrogen Coq Blanc, East på Stureplan, Fjäderholmarnas krog och Diana i Gamla stan. Nu håller han till i matsalen på L’avventura i Stockholm där han tagit serviceupplevelsen till en ny nivå. Han har även synts i rutan både med egna tv-program och som en av deltagarna i TV4:s storsatsning Kockarnas kamp.

14:00            
Sayan Isaksson - Japansk inspiration

Sayan Isaksson har varit medlem i Svenska Kocklandslaget och var med och tog guld i Culinary World Cup i Luxemburg 2002 och guld i OS i Erfurt 2004. År 2014 utsågs han till Kockarnas Kock. Idag driver han restaurangerna Esperanto, Rå/koll och Shibumi, Han har även fått äran att kreera Nobelmiddagen. Hör Sayan berätta om tankarna bakom restaurangerna Råkultur och Esperanto, allt från valet av producenter och råvaror till tekniker och estetik, med fokus på modern japansk mat.


15:00
Kalle Bengtsson – Årets konditor 2017
Kalle Bengtsson, Årets konditor 2017 och en av medlemmarna i Svenska kocklandslaget visar hur du kan skapa vackra chokladdekorationer.

16:00             

Inspiration med Svenska Kocklandslaget

Under dagen
Karma
Vi får besök av maträddarna Karma, vars företagsidé är att på ett enkelt sätt minska matsvinnet samtidigt som man får ökade intäkter, når nya kunder och skyddar miljön.
Under torsdagen har du möjlighet att se Anita Cedergren från Karma på scenen. 
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader