Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Event

Smak och inspiration i Stockholm

När: 
5/11 2019
Kl 11-18 med efterföljande middagsmingel

Var:
NackaStrandsMässan 
Augustendalstorget 6 
131 52 Nacka Strand

Anmäl dig här!

Vi hjälper dig att besöka mässan genom att ordna en egen busslinje som hämtar i Ljusdal, Järvsö, Bollnäs, Kilafors, Gävle och Uppsala. Föranmälan krävs, detta gör du när du bokar in din gratisbiljett till mässan.

Mer information om bussarna hittar du här.

Inspiration

Höstens inspirationsträffar 2019

På höstens och vinterns inspirationsträffar kan du ta del av de senaste trenderna, spännande nyheter och goda smakprover. Hoppas vi ses!
Inspiration

Mässerbjudanden på Smak & inspiration

På våra Smak- & inspirationsmässor kan du träffa våra experter inom de tjänster som kan förenkla vardagen för dig i restaurangbranschen. Här kan du också ta del av förmånliga mässerbjudanden!
Inspiration

Leverantörer på Smak & inspiration 2019

Nyfiken på vad leverantörerna presenterar på höstens mässor? Här fyller vi löpande på med ett urval av nyheter och innehåll från våra leverantörer som är med på höstens Smak- och inspirationsmässor.
Nu är det dags för årets roligaste mässa i Stockholm. Smak & Inspiration slår upp dörrarna till NackaStrandMässan den 5 november!

Vi och ca 100 av våra leverantörer kommer att inspirera dig inför den kommande vintersäsongen.

 

I vårt stora Martin & Servera-rum kommer du hitta flera av koncernens bolag. Kanske prata kött med kollegorna på Fällmans eller diskutera den godaste IPA:n med experterna på Galatea?

 

Vi bjuder på två spännande längre föreläsningar under dagen, läs mer om Pär Johansson och Johan Swan nedan.

 

När mässan stänger fortsätter vi med ett härligt mingel tillsammans med branschkollegor. Vi bjuder på mat och dryck.

 

Hoppas vi ses!

Anmäl dig till mässan här

Föreläsningar

Kl 13:00-14:00

Pär Johansson, Glada Hudik - teatern, en teatergrupp där utvecklingsstörda och normalstörda skådespelare agerar sida vid sida.

En känslofylld föreläsning där skratt och gråt blandas. Ta chansen att lyssna på Pär som är flerfaldigt belönad både som ledare och talare och visar i sitt arbete på hur individer kan utvecklas, trots att de till synes har svaga förutsättningar att lyckas. Hans devis är: det är bättre att vara riktigt bra på en sak än halvdålig på tio. Oavsett om talangen är att stapla konservburkar eller att sjunga som en fågel. Att få visa vad man kan och få uppskattning ger ytterligare växtkraft.

Kl 16:00-17:00

Johan Swahn

BEYOND TASTE… En fartfylld inspirationsföreläsning där den senaste forskningen varvas med trender från hela världen.

Det här är en föreläsning du inte vill missa. Johan som har arbetat som kock, har bakgrund från Grythyttan och är nu forskare på Sense Lab, en del av Örebros universitet.

Han kommer bland annat prata om vad som händer med smaken och vår vilja att betala för maten när vi utsätts för olika ljud och musik?

Hur utformar man framtidens menyer och hur påverkar det gästernas upplevelser?

Det här är en interaktiv föreläsning där du kommer att få ta del av olika praktiska övningar som förstärker Joans olika teorier.

Speakers corner

Under hela dagen kommer vi hålla miniföreläsningar/provsmakningar och demonstrationer i vår ”speakers corner” och i vårt showkök. Exakta tider och deltagare kommer närmre mässan.

Moderator är Mattias Larsson.

Flera gäster kommer. I skrivande stund är följande bokade:

Jimmi Eriksson 
Lagkapten i Svenska Kocklandslaget och Årets Kock 2016 – Hur når man framgång och hur jobbar man som ett team. Jimmi har under flera år varit med i Svenska Kocklandslaget och kommer bland annat berätta om resan till guldet i Culinary World Cup och hur de nu laddar inför Culinary Olympics 2020. Flera kockar från landslaget finns på plats under mässan. Kanske kommer det bli en liten duell, vem vet? 


Klas Lindberg 
Årets kock 2012 – Med en inställning och motivation som skulle kunna flytta berg blev 2012 ett riktigt succéår för Klas. Med titeln Årets Kock och Guld med Kocklandslaget i Culinary Olympics var succén given. 2016 öppnade han restaurangen Portal i Stockholm. Här berättar han om hur det gick till fram till vinsten i Årets Kock, vad han har gjort efter och hur han jobbar idag.


Sofia Antonsson
 
Dietist, utbildare GastroMerit - vad är sant och falskt inom allergier och intoleranser? Intoleranser och allergier är inte bara en trend, det finns även en faktisk ökning. Att allt fler lider av allergier och intoleranser får så klart konsekvenser för alla som tillagar och serverar mat. Sofia guidar och tipsar på ett enkelt sätt inom detta viktiga ämne.
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader