Vi förenklar vardagen för dig i restaurangbranschen
Det gick tyvärr inte att logga in
Kontot är inte aktiverat för martinservera.se. Vänligen kontakta säljare.
Underhåll av sidan pågår. Försök logga in senare.
Denna webbsida innehåller information om alkoholhaltiga drycker. För att besöka webbplatsen behöver du ha fyllt 20 år.
När jag bekräftar att jag är 20 år eller äldre accepterar jag även att webbplatsen använder cookies och hanterar mina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen.
Läs mer
Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Sommarkampanj: 15% rabatt på alla webbutbildningar
Kampanjkod
Boka innan 14 augusti för att få 15% rabatt på alla våra webbutbildningar.
Kampanjkod: sommar22 Kodens giltighetstid: 13 juni - 14 augusti
Vidareutbilda dig till kampanjpris
Behöver du bättra på dina eller dina medarbetares kunskaper i livsmedelshygien och HACCP? Eller kanske förbättra ditt ledarskap inom service, arbetsmiljöarbete eller feedbackkultur? Eller vill du uppdatera dig i det senaste inom kost, allergier och intoleranser för att möta dina gästers behov. Vi har det du behöver för att ligga i framkant.
Den här kursen är speciell framtagen för dig som ska göra kunskapsprovet för serveringstillstånd hos kommunen. Den passar även dig som vill färska upp minnet och få information om de senaste lagförändringarna. Utbildningen utgår från Sveriges alkohollag och ger dig de kunskaper du behöver för att klara provet.
Webbutbildning - Personalutbildning i ansvarsfull alkoholhantering (AAS)
Under den här kursen får du grundläggande kunskaper i alkohollagen och kännedom om de skyldigheter och rättigheter som ett arbete med servering av alkoholhaltiga drycker innebär.
Webbutbildning – Grundkurs i livsmedelshantering och hygien
Få motivation,inspirationoch kunskap kringatt arbeta förebyggandemed livsmedelshygien och hantering av livsmedel.Med dessa kunskaper kan duundvika kostsamma misstag ochdefaror som finns isamband medlivsmedelshantering.
Vill du få stor förståelse för vikten av totalkontroll på hygien och alla hanteringssteg? Det här är en grundläggande livsmedelsutbildning för köks- och restaurangpersonal. Lär dig om HACCP, ett arbetssätt för kontrollera alla faror som kan vara ett hot mot livsmedelssäkerheten.
Driver du en restaurangverksamhet och vill att din personal ska jobba mer effektivt och ha gästen i fokus? Har du många unga anställda utan tidigare yrkeslivserfarenhet? Då passar den här introduktionskursen i service och merförsäljning perfekt.
Denna kurs ger dig en grundläggande introduktion till hur man skapar en lönsam restaurang. Här får du lära dig att sätta rätt priser och se till att lyfta fram och sälja den mat och de drycker som bidrar mest till restaurangens lönsamhet.
Webbutbildning - Allergier och intoleranser för offentlig verksamhet
Med denna kurs håller du inom offentlig verksamhet dig uppdaterad gällande det senaste inom kost, hälsa, allergier, intoleranser och får en ökad förståelse för olika kostönskemål och behov.
Webbutbildning - Allergier och intoleranser för restaurang
Med denna kurs håller du dig uppdaterad gällande det senaste inom kost, hälsa, allergier, intoleranser och får en ökad förståelse för olika kostönskemål och behov.
Webbutbildning - Systematiskt arbetsmiljöarbete, SAM
Kursen ger dig kunskaper om hur du kan arbeta med den fysiska arbetsmiljön och hur man förebygger och hanterar ohälsosam arbetsbelastning. Vi tar också upp kränkande särbehandling, hot, våldsrisker och hur du kan arbeta förebyggande.
Som ledare finns det saker och situationer som inte känns så roligt eller inspirerande men som ändå måste göras. Svåra samtal är en sådan sak som många ledare oroar sig för. Den här utbildningen ger dig insikt och verktyg att hantera chefens lite svårare samtal.
Aktiv feedback gör att både människor och organisationer utvecklas och därigenom blir både arbetsklimat och resultat bättre. ”Feedback och feedbackkultur” är en utbildning där du lär dig teknik och synsätt när det kommer till konstruktiv feedback och du får tips kring hur du kan agera i olika situationer.
Online course - Basic course in food handling and hygiene
The training is intended to make it easier for employees who are not fluent in Swedish but who work in a kitchen in Sweden. Where the course leader in the filmed material speaks Swedish, English text has been added. Besides, all questions and knowledge texts have been translated. The technical terms used in Swedish kitchens remain.
Online course - Food hygiene, food safety and HACCP
The training is intended to make it easier for employees who are not fluent in Swedish but who work in a kitchen in Sweden. Where the course leader in the filmed material speaks Swedish, English text has been added. Besides, all questions and knowledge texts have been translated. The technical terms used in Swedish kitchens remain.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.