Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

20% rabatt på diplomutbildningarna Sommelier och Restaurant Manager

Nu kan du fram till Black Friday den 29/11 boka diplomutbildningarna Sommelier och Restaurant Manager hos GastroMerit till 20% rabatt!*

Använd bokningskod: blackfriday19 


Kursstart för båda utbildningarna: 20 januari 2020 i Stockholm. 

*Erbjudandet gäller måndag 25/11 - fredag 29/11 2019 och går inte att kombinera med andra erbjudanden. Gäller utbildningarna Diplomerad Restaurant Manager och Sommelier i Stockholm med start den 20/1 2020.

Läs mer och boka

GastroMerit

Sommelierutbildning

Diplomutbildningen till sommelier sträcker sig över en termin och är anpassad för dig som vill arbeta praktiskt som sommelier. Under terminen varvas teoretiska föreläsningar med dryckesprovningar.
GastroMerit

Diplomerad Restaurant Manager

Med vår diplomerade utbildning till Restaurant Manager får du kunskap och verktyg för hur du driver en framgångsrik restaurangverk­samhet. Kursen vänder sig till dig som är, eller vill bli krögare, till restaurangchefer, köksmästare eller dig som har personalansvar och annan ledarroll.

Utbildningar som utvecklar din verksamhet

GastroMerit

Se fler kurser från GastroMerit

Hos GastroMerit hittar du ett starkt utbildningsprogram med kurser och utbildningar som passar såväl dig som är ny i branschen som dig som befinner dig mitt i yrkeslivet. Alla är välkomna!
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader