Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Kursledare och ämnesområden Kökschef
GastroMerit

Kursledare och ämnesområden Kökschef

Ledarskap, personal och rekrytering

Kursledare: Roberto Picornell

Här ligger fokus på ditt ledarskap, din relation till dina medarbetare samt förståelse för arbetsgivarrollen. Målet är också att du ska uppleva att det blir enklare, roligare och mer effektivt att rekrytera. I ämnesområdet ingår: organisation, att leda grupper, kommunikation, coaching och konflikthantering. Rekryteringsprocessens alla delar, intervjuteknik, personalpolitik, fackliga frågor, anställningsavtal.

Hållbar matlagning och minskat svinn

Kursledare: Sebastian Boudet

Skapa måltider som är hållbara för miljön samtidigt som du behåller din lönsamhet. Fokus på hur du kan minska matsvinnet och din miljöpåverkan. I ämnesområdet ingår: Minskat svinn, smakoptimering, matlagning ut ett hållbart perspektiv.

Ekonomi och ekonomistyrning

Kursledare: Björn Grunewald

Definitionen av galenskap är att göra samma sak igen och igen men förvänta sig ett annat resultat. Här kommer vi arbeta mycket med att se vad vi måste göra annorlunda kopplat till vilket resultat vi vill åt. Vad påverkar vad, hur kan ett företag ta kontroll över sina intäkter och kostnader så att det blir som man vill att det ska bli. Vi kommer att arbeta med ekonomi utifrån flera olika perspektiv med allt ifrån vad en maträtt kostar till vad som påverkar företagets ekonomi utifrån omvärldsfaktorer. Den som förstår ekonomi fattar bättre beslut!

Allergier och intoleranser

Kursledare: Sofia Antonsson intoleranser

Kunskap om livsmedelsallergier och intoleranser mot olika födoämnen gör det lättare att erbjuda alternativ till gäster som har någon form av matöverkänslighet. I ämnesområdet ingår: Grundläggande kunskap om näringslära, livsmedelsallergi och intolerans, allergener enligt EU-listan samt säker hantering.

Arbetsrätt och schemaläggning

Kursledare: Sabina Nordström

Genomgång av lagar och regler som påverkar arbetstid och schemaläggning. Möjligheter och begränsningar i lag och avtal. Anpassa din bemanning efter behov. I ämnesområdet ingår: Schemaläggning, minska övertidsuttaget, beräkningsperioder, dygns- och veckovila, lagar och avtal.

Värdskap, service och försäljning

Kursledare: Björn Salomonsson

Skapa en totalupplevelser för gästen genom gott värdskap. I ämnesområdet ingår: verktyg för ett långsiktigt, ekonomiskt och säljande sätt att arbeta. Fokus på förändringsarbete på kort och lång sikt utifrån vald servicenivå. hur du som kökschef kan marknadsföra och sälja, internt samt externt.

Vin, kvalitét och sensorik

Kursledare: Jake kulle

Smakar bättre viner godare och vad är det som gör att ett vin håller högre kvalité än ett annat? Det tar vi reda på.

En valfri kursdag

Alla verksamheter är olika och för att du ska få en utbildning som passar just er verksamhet har du som deltagare möjlighet att välja en valfri endagskurs. I utbudet hittar du kurser om vegetarisk matlagning, modern bistro, bakverk och desserter med flera.



Kolla vårt kursutbut här. 

Övriga diplomutbildningar

Restaurant Manager

Sommelier

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.