Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Cocktails och drinkar

Kursinformation

Längd: En heldag

Pris: 3 100 kr exkl moms


Boka

Stockholm  24/2  2022
Lär dig att komponera inspi­rerande drinklistor. Den här endagskursen berör strukturen, urvalet och vilka som är de mest lönsamma drinkarna

Det här är en kurs för dig som vill skapa intressanta och inspirerande drinklistor. Du kommer att lära dig hur ska strukturen vara, vilket urval du bör göra och vilka som är de mest lönsamma drinkarna.

Du får kunskap om hur du skapar cocktails, drinkar, koncept och teman. Vi diskuterar hur storytelling kan bidra till ökad lönsamhet samt vilka trender som influerar bartenders mest i dagsläget. Du får också lära dig mer om olika produkter och råvaror.

Kursen ger fördjupad insikt i ingredienser, smaker och kombinationer. Vi diskuterar även olika alkoholfria och alkoholsvaga alternativ.

Kursinnehåll

  • Drinklistor: Struktur, urval och lönsamhet
  • Kreativitet: Produkt, råvarukunskap samt tekniker
  • Storytelling: Historia och trender
  • Ingredienser, smaker och kombinationer
  • Alkoholfritt och alkoholsvaga alternativ

Kursledare: Joel Persson

Joel PerssonJoel Persson har arbetat i barbranschen i närmare 20 år både i Sverige och utomlands, bland annat i England. Numera driver han konsultbolaget Overpour Solutions och är Barchef på anrika Konstnärsbaren i Stockholm. Han har sedan åren i England arbetat aktivt med utbildning och koncept.

Se alla dryckesutbildningar

GastroMerit

Dryckesutbildningar

Oavsett om du behöver teoretisk kunskap kring att söka serveringstillstånd, vill bli en fullfjädrad sommelier eller helt enkelt lära dig massor om öl har GastroMerit utbildningen för dig.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.