Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Amarone, appassimento, rippasso och prosecco
GastroMerit

Amarone, appassimento, rippasso och prosecco

Kursinformation

Något gick fel när kurserna hämtades.

Välkommen till våra nya lokaler

Ny adress: Kungsholmen

Efter sommaren flyttar Martin & Servera till nya, moderna, lokaler vid Lindhagensplan. Den här kursen kommer att hållas i våra nyrenoverade kurslokaler. 

Varmt välkommen!
Venteto - ett av Italiens mest intressanta vinområden. Härifrån kommer många av våra mest omtyckta drycker. Missa inte den här heldagen där vi djupdyker i Veneto.
Låter dryckerna och orden i rubriken bekanta? Jo, det är ju viner och vintermer som satt området Veneto på kartan.

Hur tror du utvecklingen och trenderna i området ser ut just nu? Det och mycket mer kommer du få med dig efter denna inspirerande utbildning.

Välkommen till en heldag som kommer ge dig både en grundläggande och lite mer djupgående förståelse för vinområdet Veneto. Vi djupdyker i ämnet och provar många av områdets olika typer och stilar av vin samt  provningsmetodik. Du kommer få en överblick av områdets druvsorter och efter utbildning kommer du bland annat veta vad ett vin gjort på appasimentometoden är och hur vinerna smakar.

Utbildningen riktar sig till både dig som precis börjat lära dig om vin och till dig med lite mer erfarenhet.

Kursinnehåll

  • Vinmakning i området Veneto
  • Druvkunskap
  • Provningsmetodik
  • Vin och mat i kombination

Kursledare: Jake Kulle

Jake Kulle är utbildad sommelier och har jobbat många år både som utbildare och ansvarig för Systembolagets internutbildningar inom mat och dryck. Han har även över 10 års erfarenhet från restaurangbranschen både som bartender och servitör. Jake är numera utbildningskoordinator och projektledare för Gastromerits dryckesutbildningar.

Missa inte chansen att få lära tillsammans med en kunnig och entusiasmerande kursledare.

Vill du lära dig mer om dryck?

GastroMerit

Mat och dryck i kombination

Välkommen till en givande introduktions- och inspirationsdag i hur man kombinerar mat och dryck. Ovärderlig kunskap att ha om du jobbar med mat och dryck.
GastroMerit

Vinkunskap – tvådagars intensivkurs

Under två dagar får du lära dig massor om vin. Vinmaking, vinodling, vinlingo och terroir är utgångspunkten för den här grundkursen.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.