Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Köksekonomi

Kursinformation

Skräddarsydd utbildning som anpassas efter dina/era behov.

Pris: Enligt offert.

Plats: Hos er eller i våra lokaler.

Kontakta oss så lyssnar vi och gör ett förslag för er.

Maila oss på: 

gastromerit@martinservera.se

Skräddarsydd utbildning
Vill ni veta hur ni ökar lönsamheten för er meny och få insikt i hur man ska prissätta sina rätter för att få önskad lönsamhet? Den här kursen går igenom delar som kalkylering, prissättning, menyplanering och menyoptimering.
Under kursens gång får ni lära er hur ni genom prissättning och kalkylering kan påverka lönsamheten genom att bland annat minska svinnet och analysera er meny. Vi går igenom vilka faktorer som påverkar prissättningen av rätter, olika sätt att påverka råvarukostnaden och hur ni genom försäljningsstatistik kan optimera er meny.

Utbildningen passar er som arbetar i restaurangbranschen och vill lära er mer om köksekonomi och lönsamhet.

Kursinnehåll

  • Kalkylering
  • Prissättning 
  • Menyplanering
  • Menyoptimering 

Förkunskap

Det är en stor fördel om ni redan arbetar i något verktyg för att kalkylera erarätter, till exempel Martin & Serveras tjänst Kalkylering & Inventering.

Specifikt för en skräddarsydd utbildning

  • Alla i gruppen får samma kunskap samtidigt.
  • Gruppen får ett gemensamt förhållningssätt.
  • Med en gemensam grund blir det enklare att genomföra förändringar.
  • Sammanhållningen i gruppen stärks.
  • Upplägg med tid, datum, plats och antal anpassas efter era önskemål.

Kursledare: Richard Clauson

Richard är utbildare på Martin & Servera. Han är utbildad kostekonom från Uppsala universitet med stor erfarenhet av restaurangekonomi, främst inom kalkylering och verksamhetsuppföljning.

Se alla våra ekonomiutbildningar

GastroMerit

Ekonomiutbildningar

Här hittar du kurser och utbildningar som gör ditt arbete både enklare och mer lönsamt.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.