Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Nyhet! Köksekonomi

Kursinformation

Längd: En heldag

Pris: 2 250 kr exkl moms
Boka

Stockholm   21/3 2019
    4/4 2019
    7/5 2019
    11/6 2019
     
Göteborg   10/4 2019
     
Malmö   9/4 2019
Vill du veta hur du ökar lönsamheten för din meny och få insikt i hur du ska prissätta dina rätter för att få önskad lönsamhet? Den här kursen ger dig grunderna i köksekonomi och går igenom delar som kalkylering, prissättning, menyplanering och menyoptimering.
Under kursens gång får du lära dig hur du genom prissättning och kalkylering kan påverka din lönsamhet genom att bland annat minska svinnet och analysera din meny. Du lär dig vilka faktorer som påverkar prissättningen av rätter, olika sätt att påverka råvarukostnaden och hur du genom försäljningsstatistik kan optimera din meny.

Utbildningen passar dig som arbetar i restaurangbranschen och vill lära dig mer om köksekonomi och lönsamhet.

Kursinnehåll

  • Kalkylering
  • Prissättning 
  • Menyplanering
  • Menyoptimering 

Förkunskap

Det är en stor fördel om du redan arbetar i något verktyg för att kalkylera dina rätter, till exempel Martin & Serveras tjänst Kalkylering & Inventering.

Kursledare: Richard Clauson

Richard är utbildare på Martin & Servera. Han är utbildad kostekonom från Uppsala universitet med stor erfarenhet av restaurangekonomi, främst inom kalkylering och verksamhetsuppföljning.

Kursledare: Medet Sillgren

Medet är utbildare på Martin & Servera. Han är utbildad food and beverage manager med stor erfarenhet av restaurangbranschen, främst inom restaurangdrift, ekonomi och ledarskap.

Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader