Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Köksekonomi
GastroMerit

Köksekonomi

Logga in innan du trycker på boka för att betala med faktura.

Kursinformation

Något gick fel när kurserna hämtades.
GastroMerit

Streamad utbildning - Köksekonomi

En stremad utbildning för dig som vill veta hur du ökar lönsamheten för din meny och få insikt i hur man ska prissätta sina rätter för att få önskad lönsamhet. Den här kursen går igenom delar som kalkylering, prissättning, menyplanering och menyoptimering.

Vill ni veta hur ni ökar lönsamheten för er meny och få insikt i hur man ska prissätta sina rätter för att få önskad lönsamhet? Den här kursen går igenom delar som kalkylering, prissättning, menyplanering och menyoptimering.
Under kursens gång får ni lära er hur ni genom prissättning och kalkylering kan påverka lönsamheten genom att bland annat minska svinnet och analysera er meny. Vi går igenom vilka faktorer som påverkar prissättningen av rätter, olika sätt att påverka råvarukostnaden och hur ni genom försäljningsstatistik kan optimera er meny.

Utbildningen passar er som arbetar i restaurangbranschen och vill lära er mer om köksekonomi och lönsamhet.

Kursinnehåll

  • Kalkylering
  • Prissättning 
  • Menyplanering
  • Menyoptimering 

Förkunskap

Det är en stor fördel om ni redan arbetar i något verktyg för att kalkylera era rätter, till exempel Martin & Serveras tjänst Kalkylering & Inventering.

Kursledare: Richard Clauson

Richard är utbildare på Martin & Servera. Han är utbildad kostekonom från Uppsala universitet med stor erfarenhet av restaurangekonomi, främst inom kalkylering och verksamhetsuppföljning.

Hitta utbildningen som passar dig

GastroMerit

Matsvinn: en workshop för ett hållbart köksarbete i praktiken

Matsvinn är en av de viktigaste frågorna att tackla både nu och i framtiden. Boka in en heldag med Generation Waste och ta dina kunskaper till nya höjder.
GastroMerit

Utveckla restaurangens servicenivå

Under denna kurs kommer vi att gå igenom vikten av att skapa en regisserad föreställning samt hur vi genomför den. Det gör vi för att vi ska kunna jobba mot målet att ha 100 % nöjda gäster och personal som ser en utveckling i sitt arbete och stannar med oss under längre period.
GastroMerit

Webbutbildning - Svåra samtal

Som ledare finns det saker och situationer som inte känns så roligt eller inspirerande men som ändå måste göras. Svåra samtal är en sådan sak som många ledare oroar sig för. Den här utbildningen ger dig insikt och verktyg att hantera chefens lite svårare samtal.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.